Cdem21 Bulantılarım çok oluyor doktoruma yazdırıp aldığımda 22 TL ödemiştim bugün ilacım bitti yazdırmadan alayım ne olacak dedim tam 122 TL ödedim şok oldum acaba eczane beni kazıkladı mı diye düşünüyorum 😅
Minnosunannesiii Cdem21 hayırr çok pahalı oldu ama 122 değil di yaa kutusu 2 ay önce 79 TL ydi sanırım zam mı geldi ne
RemziAleyna Cdem21 yok zaten kendisi pahalı olacti ben gebeliğin başında kullanıyorum 80 falandı diye hatırlıyorum ama oda zamanlanmış olabilir malesef 😀
Mtzkuzum Cdem21 hayır canım bende Ramazan’dan önce almıştım 90liraydı zam gelmiştir. Eczacınıza rica etseydiniz reçeteye yazınca para iadesi yapar mısınız diye. Ben zorda kalınca alıyorum ödüyorum sonra yazdırınca reçeteyi götürüyorum
RemziAleyna Cdem21 ayyide bulantısı felaket ben 5 ayına girene kadar öldüm öldüm dirildim çok şükür rabbim sizlerinde yardimcilara olsun artık ağırlaşıyoruz iyice şimdide bu problemlerimiz var 🤲❤️
elaesrbrk Bende halen kullanıyorum 25. Haftamdayim. Zam gelmiş diye duymuştum yazdırma dan baya pahalı oluyor
Cdem21 RemziAleyna inşallah hepimizde bu süreçleri hayırlısıyla atlatıp kucaklarımıza bebeklerimizi alırız🥰
RemziAleyna Cdem21 aminnnn ❤️🤲 Rabbim tüm isteyen ve bekleyenlere bu durumu tattirsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🤲
Dilaraaasrcc Kazıklanmamışsın canım bende bir hafta oluyordur belki eczaneye yazdırmadan aldam ne kadar diye sorduğumda 120 lira demişti. Reçetesiz çok pahalıymış
Aybukeninannesi01 Cdem21 doktoruma 3 kutu yazdırıyordum 90 mi ne öyle bişey tutuyordu kendim alınca bi kutusunu 90 100 alıyorum 😤
Lucy Bahar0101 Doğrudur canım ama önceden devlet hastanesine, aile sağlığı merkezine falan gittiysen onların borcunu çıkarmış olabilirler.
Bahar0101 Lucy aynen bak o şekilde olanilir çünkü sağlık ocağına da gittim hastaneye de gittim aynı ay icerisinde