Canimyavyum Kızlar bugün bebeğin hareketleri çok az neden olabilir gerçi doktor randevumuz da var bugün doktora da sorarım, size de sormak istedim 😏
geceist Canimyavyum ya aynı haftadayız ve bende de aynı yeri daraldığı içindir günde 10 hareket yeterli diyorlar ama bilmiyorum sorunca buraya yazar mısınız
Haticekaya1808 Canimyavyum yeri daraldığı için hareket kısıtlılığı yaşıyor bebişler tatlı bişeyler yiyip sol tarafınıza yatarsanız o zaman hissedebilirsin 🙏
dml33 Canimyavyum bnmde az sabah gittim.yuruyus yaptm çikolata yedim duşa girdim uzandım ole etti öğlen 12de anca
Canimyavyum Haticekaya1808 çok küçük hareketler ediyo yoğun bi günüm olsa asla hissetmiyceğim şekil de🥹
Canimyavyum geceist doktor yeri daraldığı için dedi muayenedeyken de kıpırdadı herhangi bi hissetmeme durumun da hastaneye gelin dedi canım😊
Canimyavyum geceist hayır kuzum normal de doğum 16 haziran gözüküyor ama ben de karaciğer yağlanması olduğu için 38. Hafta da doğum gerçekleşicek😊 yani bu ayın sonun da doğum olucak 😊❤️
geceist Canimyavyum 16 haziran doktor mu dedi uygulama üzerimi diyorsunuz sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza
Canimyavyum geceist karaciğer sorunu yaşamadan önce 16 hazirandı sonra karaciğerim sorun olunca bugün 38 üstü beklersek riskli dedi canım gebelik zehirlenmesi olabilir dedi o yüzden nasipse inşallah 31 mayısa hazırlıklı ol dedi