Kızlar çok şükür bende bebeğimde sağlıklıyız 39+2 de planlı sezeryan oldum hiç korkmadım başta ama ameliyathaneye giderken eşimden ayrılırken hayır girmicem diye ağladım sonra Doktorum beni kapıdan aldı gayet Güler yüzlü şekilde sonra damar yolum açıldı ve bana hayatım boyunca hiç serum takılmamıştı düşünün hiç bilmiyorum ne olduğunu inanın korkacak hiçbir şey yok ben en çok belden iğneden korkuyodum damar yolum daha çok acıdı neyse yapıldı ikiside tabiki his sıfır değil dokunmaları hissediyosunuz ama 5 dk sürmedi bebeği görmem sonra hepsi bitti burda okurdum da inanmazdım bu kadar kolay olduğuna o kadar rahat geçiyor ki sakın korkmayın neyse sonra pamuğum doğdu canım kızım hayatımın geri kalanı neyse sonra ben tabi hiç susmuyorum konuşuyorum herkesle 20dk bile sürmeden beni çıkardılar odama herkes beni bekliyordu aşırı güzeldi kızlar sonrasında da ağrı sızı oluyor tabi ama toparlıyorsunuz benim bugün 2.günüm oldu bile neyse kızlar bebeği emzirmekle uğraştığım için yarım yamalak oldu rabbim hepinize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🙏🏼