Benjaminannesi Leselis sizin için de söylüyorum makat bölgesini temizlerken vajinaya su temas etmesin hele ki hamilelikte klozet ve taharet musluğu kesinlikle en dikkat edilmesi gereken yerlerdir sağlıkla kalın 🥰
EssoSavve Deletedmom_6 sarı kuru üzüm ve şu kadınların kuruttuğu köy ürünü gibi mi deyim kayısı varya dün canım o ikisi ile hoşaf istedi allahım beni mahvetti tuvaletten çıkamadım dünden beri 🤦🏼♀️
guzel_anne1 Deletedmom_6 şalgam çok çok iyi gelir, 6-7 adet Kuru kayısı yiyip üzerine bir bardak ılık su çok iyi gelir, Süt çok iyi gelir ama en en önemlisi bol su canım. ‘Bende az çekmedim bunlar sayesinde düzeldi şükğr’
Deletedmom_6 [silindi] valla çok büyük iyilik yapmış olursun aşırı ihtiyacım var lavman yaptım ama hemoroid sıkıntım var iyi gelebilir
Deletedmom_6 Aysegl yok malesef 😭 hemoroid oldum o yüzden yoksa o kadar acılı çiğköfteye hastanelik bile olabilirdim 😭
Aysegl Deletedmom_6 Allah Allah🤦🏻♀️ Çok kötü bende yaşıyorum demir ilacı kullandığımdan beri. Bol meyve sebze, bol su içmek biraz iyi geliyo
uyanancirkiin Deletedmom_6 Lavman satılmıyor hamilelere. Bugün gidip almak istedim eczacı doktor vermediği sürece alıp kullanmamalısınız dedi. Son çare elime bikaç eldiven geçirip zeytin yağıyla ovuşturarak çıkardım. Anca o şekil rahatladım 😖😖😖
Deletedmom_6 uyanancirkiin geçmiş olsun 😢 ben doktora sordum lavmanın ismini verdi gittim aldım kullandım valla bir şeyde olmadı şükür Lavman zararlı olsa doktor alıp kullan demezdi zaten Bende de hemoroid oldu 😬 en iyisi ilerlemeden bir şeyler yapmak böylesi daha zor çünkü 😢
Hulyaaa1 Deletedmom_6 hoşaf ye lifli meyveler tüket ben kiraz yiyorum 2 gündür şükür normal çıkabildim tuvalete ama baya yedim tıkanana kadar midem bozulsun die 😂
Deletedmom_6 Hulyaaa1 normalde ben çiğköfte yersem kayısı suyu içersem düzeliyordum o bile fayda etmedi hatta dokunacak şeylerde yedim ama yok yani 😬🤷🏼♀️
uyanancirkiin Deletedmom_6 benim doktor randevuma daha var keşke bikaç eczane gezseydim belki verirlerdi o kadar acıyoda çekmezdim 😭
Hulyaaa1 Deletedmom_6 beni tuvalete çıkaran tek şey Türk kahvesi hamilelikten önce de her gün içtiğim için içer içmez tuvalete giderdim birden bırakınca afalladı vücut heralde zararlı değil aslında günde 1 tane ama eskisi gibi canım istemiyor şimdi tekrar içmeye başladım çıkarıyor yine ama kabız gibi de değilim tam anlamadım zorlanıyorum bazen tuhaf bişey 😂