sendekimsinnn Kızlar kaç tane emzirme sütyeni aldınız ben 2 tabe aldım daha almam gerekirmi bilmiyorum
Nazlimom sendekimsinnn sütyeni kullanıslı değil evin içinde emzirme atleti daha rahat hem belinizi sarıyor ben süngerli emzirme sütyeni aldim dişari çıkarken takıorum evdede atleti giyiyorum
EssoSavve sendekimsinnn ben suwen marka aldım çok rahat ve kullanışlı şimdiden kullanıyorum çünkü benimkiler küçük geliyor 🤭 tavsiye ederim. Atleti de baya anlatıyorlar 2 sütyen aldım yetersiz gelirse atleti de alırım ne marka aldınız kızlar
Selinselinselin sendekimsinnn benim kız 2,5 yasında 4-5 adet almıştım hala kullanıyorum 2 ay önce bitti emzirme ama cok rahat atlet kullanmıyorum rahat edemiyorum vucudu sarıyor
Berf123 Deniz2961 bende öyle düşünüyorum yada içi boş telsiz tumusak şekilde olanlardan almayı düşünüyorum evde zaten kullanmıyorum da dısarıda lazım olursa diye alacam işte cok biryere gittigimizde yok 😂
sendekimsinnn Nazlimom bende pentiden aldım bi tane taktım çok rahat ama kullanışlı olurmu bilmiyorum
De25 Ben 1 tane emzirme sütyeni 1 tane atleti aldım ikisini de değişe değişe kullanırım fazlasına gerek yok bence
EssoSavve seldakocaturk ben sütyen aldım da şimdi evde atlet daha rahat diyenler var ben evde sütyen sevmiyorum da ama dışarıda şart😁 atlet alanları sordum ne marka aldınız diye