Ysgl26 Nisayazc her iki dızda da 1 hafta kolumu kullanamadım resmen. Daha önceki tetanoz aşılarında böyle olmamıştı dedim hemşire bu sadece tetanoz değil difteri de var içinde o yüzden bu kadar hassasiyet yaratıyo dedi.
hdemirr86 Nisayazc İlk dozda birkaç gün, ikinci dozda tam bir hafta kolumu kaldıramadım ağrıdan. Geçmiş olsun tabi şifa da. 🙏
Eslem_1 Gamze__79 ben 2. Yi sağ koluma vurdurdum ilki kadar ağrımadı aslında ikisini de sağa istiyordum da ilkini sola vuralım dediler bu sefer de ben 2. Sinde ısrar ettim sağ olsun diye mantıken sağ kolumun kasları sola göre daha kuvvetli ve çok ağrımaz diye düşündüm öyle de oldu
Nisayazc Gamze__79 keske oyle yapsaydim ya ben direk sola vurdurdum yatamiyorum esimde israrla uyurken koluma vuruyor canim cok yaniyor cok agrimn oluyor
LaRabiss Benimde çok fazla ağrım var birinci dozu vuruldum salı günü hala ağrılarim devam ediyor, genel vücut ağrısı ve kırgınlık da oluştu bende aşıdan sonra
Nisayazc bebek3535 anladim gecmis olsun gercekten su skntili surecler gecsede yavrularimizi kucagimiza alabilsek saglikli sihatli 💐
Ozlemsarap Nisayazc bende 1 hafta önce oldum ilk dozu 2 gün et kesiği oldu kolum ama çok uzun sürmedi allahtan