Alparslaninannesii Kizlar 3 gun once igne oldum rahim icinde kanama alani varmis biraz, tedbir icin igne yapalım haftaya bir tane daha yaptır dedi ama sol tarafima yani ignenin vurulduğu yere oturamıyorum o kadar agriyor ki sizinki boyle oldu mu?
Kubra_kocbug Alparslaninannesii bende kanamam var die yaptım belki bir ay da ağrısını cektim yani herkes de oluyormuş ağır iğne oldugu için korkulacak birşey yok elinizle iğne vurulan yere masaj yapın bana öyle demişlerdi
Dilarakr Alparslaninannesii anlattıklarının birebir aynısını yasadım sorun yok o agrıyo 2 gün falan ben klozete otururken hep o tarafım agrıyodu dayanacaksın geciyo sonra zaten her hafta ayne tarafından vurdurma yeterli vuruldugun iğne proluton değil mi
Minigindunyasi Alparslaninannesii ignen prolutonsa çok normal cnm o iğne aşırı yağlı bir iğne ve insani mahvediyo
Kaderkrkmz Alparslaninannesii kanamadan dolayı bende 3 kere oldum o iğneden dediğin gibi ilk vurulduğumda 2.3 gün ağrı çektim bir sonraki haftaya kadar geçiyodu en son vurulduğumda da sadece 1 gün acıdı sonra geçti
Alparslaninannesii Minigindunyasi öldürüyor beni cok ağrıyor ya aglicam oturamiyorum sürekli ayni tarafa yatmak zorundayım
1Ada1 Alparslaninannesii hangisini kullanıyorsun ben prolutan da progestan da kullandım acıtıyor ikisi de ama şuna dikkat edin bu iğneler çok yağlı vuran kişi baya yavaş vurması lazım. Bide vurduktan sonra hemen kalkmayın
Alparslaninannesii 1Ada1 prolutan olması lazım yani 10 saniyede yaoti bitirdi acilde vurulduğum icin sıra vardi bende hemen kalkmak zorunda kaldım ama cok zor yürüdüm
1Ada1 Alparslaninannesii evet ilk yapıldığında aşırı agrıyor biraz kıvranın duymazlıktan gelin sizi ellemesinler😂
1Ada1 Alparslaninannesii acilde bir hemşireye denk gelmiştim o kadar iyiydi ki allah razı olsun ondan önceden bilgilendiriyordu ağrıyacak diye ağzında hep dua vardı bide hemen kalkma demişti bana
Mesudesrds Alparslaninannesii şuan benim de aynı dün iğne yapıldı ağrı bişey yoktu dün akşamdan beri ağrıyor üzerine otururken zorlanıyorum şişlik gibi bişey var 😏😏