Burcusrkn Avcılar hospital Nil hanımı önerebilirim , erol bey de var ama su an izinde acılar eğer Milaasss
Dilaam SenHepMercimekOlarakKalacaksin merhaba doktorunuz günay gündüz mü bende kolanda rabia hanıma gidiyordum oat diye yurt dısına cıktı ortada kaldım günay gündüzü tavsiye etti acaba memnun musunuz
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Dilaam evet cok memnunum canım. Cok güleryüzlü, cok tatli bi kadin. Her kontrolumde uzun uzun bakiyor ultrasona ve konusuyor surekli. Tavsiye ederm ben de mutlaka git bir denemis ol en azından.
Dilaam SenHepMercimekOlarakKalacaksin cok tesekkürler kaç haftalıksınız acaba normal dogumu destekliyor mu
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Dilaam 36 haftalik hamileyim canim evet normal doğumu destekliyor bir problem olmazsa normal dogum yapcam. Zaten uzmanlik alanlarindan biri de sezaryen sonrasi normal dogum. Her doktor yapmiyor bunu.
Dilaam SenHepMercimekOlarakKalacaksin cok tesekkürlerr bugün randevum vardı gittim cok tatlı cok ilgilendi sağolsun size de hayırlısıyla kucagınıza almak nasip olsun insAllah 💕💕