AE42 Kızlar 24 haftalık hamileyim ve iki gündür karnım aşırı sert ve gergin, sanki çatlayacak kadar yemek yemiş gibi hissediyorum kendimi karnım çok geriliyor ve ofis işim bilgisayar başında olduğundan gerginlikten stresteyim bugün çok 😕 Sanki mekik çekerken karın kaslarınız çok sert olur ya devamlı öyle sert elleyince inanamıyorum sert karnıma sizde normal mi bu durum çok strese soktu bu durum beni ne yapabilirim ☹️
SedanurAydnAta AE42 canım benimde sağ tarafı oluyor sürekli doktor kafası var orda ondan oluyordur dedi ultrason da bi sıkıntı görmedi ama önemli bir durum doktoruna danış istersen bu kasılmaların sertleşmelerin sayısı düzeni önemli
elifemirasaf AE42 canım arada oluyor öyle çok uzun sürmediği sürece sıkıntı yok bi yere toplanıyor o yüzden öyle benim de o haftalarda oluyordu şuan 36. Hafta bitti şimdi bile oluyor
AE42 elifemirasaf behrem Çok stres yaptı bende, birde karnım sert olunca haraketleri pek hissetmiyorum nedense bununla bi alakası var mı bilemedim 😑
behrem bana da oluyordu doktor magnezyum verdi bu yüzden. ağrılı olmadığı müddetçe de bir sıkıntı yok, sahte kasılmalar bunlar dedi