Tazeanne5534 Arkadaşlar 7+2 günlük gebeyim. Bu sabah biraz peçeteye sildiğimde kanama geldi. Adet kanaması gibi değil ama peçeteye silince geliyor başına böyle bir şey gelen var mı?
FatmaNur_27 Tazeanne5534 canım mutlaka hastaneye git kese etrafinda da olabilir daha önemli de olabilir gebelikte beyaz akıntı dışında hiçbir akıntı normal değil
Hazal631 Ben şuan 6 aylık oldum bendede aynısı oldu hatta doktora gittim iki aylık dedi parça şeklinde düşüyordu doktor dedi tutunuyor ondan kanama oluyor Rahime yerleşiyor farklı olabilir bir görün istersen
Umran__37 Tazeanne5534 kanaman gecmiyosa git durma gercekten 7 haftaliktan benimde olmustu ama siyah lekeydi bi kere olmusti sordumda yerlesme kanamasi dediler bi daha olmadi sukur sende bi görün en azindan icin rahat eder
Dilarakr Tazeanne5534 ne panikletici konuşmuşlar bende de oldu aynı haftalarda benimde sildikce geliyordu kötü düşünme hemen düşüyorsa engellenemez zaten ilk fırsatta doktora git progestan baslatır proluton igne vurdur her hafta çok şükür benim gecti 2 3 haftaya kanama alanı varmış kese altında ondan kanama oluyormuş seninde büyük ihtimalle öyle sağlıkla kucagına alırsın inşallah
Tazeanne5534 Eşimde doktor normal filan dedi kanama lekelenme ama bilmiyorum yoğun bir kanama değil. Miktarını bakmak için ped taktım ama fazla yok yinede insan kuşkulanıyor. Yerleşme kanaması diye düşünüyorum