pinarezgi 39+2 den sesleniyorum. Bugün kontrol den geliyoruz nişan yok sancı yok açılma yok. Var mı önerisi olan neler yapabiliriz 🤔
GamzeeeB pinarezgi bende burada kalayım 40 olduk bugün bekliyoruz 2,5 cm açıklık var nişan geldi ama su yada sancı yok
Bsracc pinarezgi Malesef bende 39+3 2 kez çatıma bakıldı doktorum uyardı çok kötü geçti ona ragmen hiç açılma yumuşama yok çocuk normal doğum pozisyonunda fakat kafası geride doktorum bu çocuk normal gelmeyecek dedi pazartesiye sezeryan günü aldım riske atmamak için hiç belirtim yok göbeğimde düşmedi inşallah sağ salim alırız kucagımıza
Neslikra06 GamzeeeB bende 40+5 im nişanım bugun geldi sabah biraz adet sancısı gibi belim kasığım ağrıdı geçti hastaneye gittin mi sen ben daha gitmedim sancı bekliyorum ama bebeğin hareketlerini de takip ediyorum tabi
goktug93 Sormayın a dostlar benimki de gelmiyor🤷🏻♀️ Çatı muayenesinden 1 gün sonra nişanım geldi, belimde adet olacakmışım gibi hafif hafif ağrılar oluyor ama bundan bir tık ileri gidemedik günlerdir😅
Bsracc goktug93 Benim 2 çatı muayenemde çok kötüydü bilerek uyardım dedi ama hiç bir belirtim yok ne nişan ne sancı ne açılma ne de yumuşama 🫣
pinarezgi Bsracc inşallah 🙏 benim de bugün çatıya bakıldı ilk defa canım yanmadı Allah tan. Çatım uygun bebek 35 den beri baş aşağı geliş zaten ama hiç açılmam yokmuş. Doktorda haftaya Çarşamba kontrol e çağırdı tekrar
pinarezgi Tazeanne0134 inşallah gelir. Benimde 18 mayıs da doluyor günü. Bir sorun olmazsa 41 e kadar bekleriz demişti doktor yoksa sezeryan
Bsracc pinarezgi Benimde çatım normale uygunmuş ama üst pelvis kemiklerini bilemiyorlar e açılma vs sancım olmayınca suni sancıda veremiyorlar bebek strese girmesi muhtemel diye hakkımızda hayırlısı ne yapalım sezeryanda bir hakediliş sağlıkla alalımda kucagımıza kakamı yaptı kordonmu dolandı aşağı inmemesinin bir sebebi bir hayrı vardır diyorum hareketlerini takip et canım önemli olan sağlığımız🤲
Tazeanne0134 pinarezgi benim günüm 27de doluyor ama ben 19a kadar bekleyecem oğlumla artık zor oluyor normal de 15 mayıs olsun istedim ama eşim yarın gelecek o yorgunlukla bide doğuma gelsin istemedim 19 mayıs olsun istedim bakalım
MerveeD pinarezgi 39+1 pazartesi günü catı muayenesinde doktorum uyarı yaptı beni mahfettı ama ne acılma ne sancı ne nişan ne göbek düşmesi hiç birşey yok 🤷♀️🤷♀️ 3 de kontrole gdecegım bu sefer ne dıcek bakalım 🤦♀️🤦♀️🌺
Tazeanne0134 pinarezgi aynen o yüzden zaten oğlumun doğum günü 15 ocak 2020 kızımın da 15 mayıs olsun istediğim ama eşimi düşününce de olmaz o yüzden 19 mayıs var önümüzde de o yüzden öyle düşündük bakalım
Omerveiklima Benim de sabah 6 da sancı eşliğinde nişanım geldi kanla karışık kahverengi yoğun bi akıntı oldu . Sancı da ara ara sırtımdan geliyor beklemedeyim şimdilik (bu arada 40+ 3 )
Neslikra06 Omerveiklima aynı durumdayız benimde sabah 6 da geldi hafif pembemsi adet sancısı gşbi bi ağrıyla uyandım sonra ara ara ağrım oldu bi kez daha geldi öyle akıntı sonra ağrım geçti 40+5 bekliyorum bakalım acaba ne zaman doğururuz sen ne zaman gideceksin hastaneye 😊