Nskyhn GizemSnr ya hayırlı olsun cumhuriyet çocuğu bayram çocuğu olacak desene 🎈 sağlıkla gelsin inşallah
Tazeanne0134 GizemSnr bende drla konuşup 19 mayısa gün almak istiyorum drla konuşup inşallah sorunsuz doğumlarımız olur kaç haftalık hamilesin canım kaç haftada doğum yapmış olacaksın
GizemSnr Nskyhn evettt çok istediğimiz bir tarihti doktorum izinli olmasına rağmen kırmadı sağolsun 😊🙏🏼
GizemSnr Tazeanne0134 ya İnş gönlünüze göre olur herşey 🙏🏼 38+4 de doğum olmuş olacak . Senin ne kadarlık şuan
Tazeanne0134 GizemSnr 38+0 haftalık tam canım perşembe günü işte hayır canım tam 38+6 olacak 39 haftalık olacak işte
1eda8 GizemSnr ayy evet bizde 38 de olacaz cuma günü bugün çarşamba gel tahlilerini covit testi yapalım dediğinde pır pır oldu kalbim çok yaklaştı diyee😂🙈
GizemSnr Tazeanne0134 seninkini 2 günlük önde olmuş olacak bizden 😊 38 sen sonra alınabilirmiş zaten 😊 kız mı erkek mi
Tazeanne0134 GizemSnr kız canım oğlum var 28 aylık bide kızçem olacak ben 19 mayıs akşam 10-11 gibi olsun isteyecem inşallah müsait olurda o saati kabul ederde dr çünkü oğlumla çok zor olur
GizemSnr Tazeanne0134 Allah bağışlasın canım 🙏🏼 Zor olur tabi yanında kalacak biri yokmuş ya da ona bakacak çünkü sezeryan sonuçta zor olmaz mı ikisiyle ilgilenmek
GizemSnr Tazeanne0134 Allah kolaylık versin hepimize gerçekten zor süreçler ama bi şekilde olup geçiyor işte 😊🤗 olumlu düşünelim 😊
GizemSnr 1eda8 aaa benden covit istemedi bi de kan aldı bugün tahlillerimi bugün yaptı 😊 o gün gel yatışın yapılsın sadece dedi
Tazeanne0134 GizemSnr öyle canım valla benim doğuma az kaldı kızçem sinyal veriyor galiba arada bi ıkınma hissi geliyor ama sürekli değil ya da büyük tuvalete sıkışmış hissi eşim yolda dua ediyorum bi taraftan kazasız belasız gelsin diye bakalım