2_kezannelik Kızlar detaylıca girmeme çok var biliyorum ama şimdiden araştırma yapacağım ve doğumu da Van’da gerçekleştireceğiz büyük ihtimal doktor önerisi please Malum yokluk bölgesinde oturduğumuz için hastane tercihim başka şehir oluyor
Srpgrns 2_kezannelik vanda sadece lokman hekim hayat hastanesinde detaylı ultrasyon yapılıyo gürcan bey yapıyo benimde ayın 19unda randevum var.1 hafta önce randevu almıştm en erken 19 una verdiler.devlettede yapılıyo falat önce kadın doğuma randevu almanız lazım daha sonrasında ordan ayrıntılı ultrasyon için randevu alacaksınız.Bu randevuları beklemeniz 1 ayı bulacaktır.Hayat hastanesinde 600 tl ye yapılıyor.
Huzurrr_13 2_kezannelik Bende daha erken olduğu için araştırdım şuan Gürcan Bey’in yanına gidiyorum riskli gebeliğim olduğu için detaylı da onda yaptıracağız başka yapan doktor var mı yok mu bilmiyorum
2_kezannelik Srpgrns yok artık 😱çok pahalı degilmi sence?ben 2020de Konya’da yaptırdım 250 civarı verdik ve özel klinikti gittiğim yer İlk devlette kadın doğumdan randevu alıyorum daha sonra omu özele yonlendiriyor
Srpgrns 2_kezannelik evet pahalı ama vanda başka seçenek yok devlette randevu almak içinde erkenden randevuları ayarlamak lazım.