Yesim47 Ben rüyamda gümüş bileklikler taktığımı gördüm. Bilen varsa yorumlayabilir mi bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum!!
ilaydaelcinn_1 Yesim47 Cinsiyetle hiç bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bende bagaj dolusu altın gördüm, koluma birsürü bilezik taktığımı gördüm. Çevremdekilerin yarısı erkeğe, yarısı kıza yordu 😂 sonuç kııızzz 🤲🏻💜🙈🌸
vesilece Yesim47 tövbe yarabbim 🙈🙈 kaç haftalıksın canım 4 bin liraya nift kromozom testi yapılıyor onda vaktin önce öğreniliyor
saglikciaanne ilaydaelcinn_1 ay altın görmek harika bende dün gece gördüm ama bagaj dolusu dehildi bir tane tam altın almışım 😁😁😁
ilaydaelcinn_1 saglikciaanne Kız valla ben bir kere bagaj dolusu gördümmm 🙈 bi kere de yaklaşık 20 tane bileziği koluma taktığımı gördüm maşallaah maşallah dedim uyanınca ahhaa 😂 anca rüyamda takardım zaten o kadar bileziğii 🫂
Sehrbnon12 ilaydaelcinn_1 benim kac arkadasım altın gördüğünü söyledi ama tam altın yani bilezik vs degil gercekten de erkek oldu bende suan surekli altın görüyorum ikizler benimkiler de bakalım bizimki de erkek olucak mi merakla bekliyorum ama benim çevremde altın görenler erkek diyor yani
Yesim47 Sehrbnon12 benim çevremdekilerde çeyrek ve tam altın için erkek diyor. Bilezik yüzük küpe için kız diyorlar. Ama ben rüyamda gümüş bi bileklik gördüm. Bunun yorumu nedir acaba?
Sehrbnon12 Yesim47 canım eger gümüş kolye temiz ise kız diyorlar bide kırmızı gül çiçekler içinde kız diyorlar bide rüyada kız bebegin in oldugunu görmek ise güzel müjdeli sevineceğin haber alaacagını demek
Yesim47 Sehrbnon12 yorumun içi teşekkür ederim kuzum. Benimki gümüş bi bileklikti. Ama takılmamak gerek böyle şeylere her şey allahtan🙏🏻❤️
Sehrbnon12 Yesim47 aynen öyle ya bende sürekli kız erkek görüyorum ama bakalım cift yumurta ikizlerine hamileyim 10 haftalık olduk ama daha belli degil insallahhhh rabbim gönlümüze göre saglıcakla verir yavrularımızı kız erkek istiyorum ilk gebeligim 3 yıl sonra guzel haber geldi bide korkuyorum da heran bisey olacak vs diye rabbim korusun hepimizi :(
Yesim47 Sehrbnon12 allah gönlünce versin inşallah hiç korkma. Selametle alırsın kucağına umarım. Cinsiyetleri belli olunca yaz ama unutma bizi😊
Yesim47 vesilece 12 haftalığım ama o kadar para vermek istemiyorum cinsiyet öğrenmek için. Allah büyük hayırlısı olsun inşallah
Meleq Yesim47 ben de altın gördüm ne demek olduğunu bildiğim için kendimce çok sevinmiştim ve şükür prensesimi bekliyoruz🥰🥰