Baldandamla Mouradi Yani ben 35 filan sonra net bir şekilde hissettim hatta hissediyorum diyenlere şaşırmıştım bende olmuyor diye ama sanırım genelde tatlı şeyler yedikten sonra oluyor ben öyle gözlemledim
Mouradi Baldandamla Yaa anladım canım teşekkür ederim 🥰 biz daha 25 haftadayız hiss etmeyiz o zaman 😅
dnz_dnz cicek06 anladım bana sayı oran falan vermedi de fazla dedi. Zaten göbeğim aşırı sert ve gergin ondan demek ki. İnşallah sizin de, benim de bir sorun yaratmaz düzelir, 🌼
dnz_dnz Baldandamla benim bebeğim çok fazla hıçkırıyor. Su fazlalılığıyla alakası mı varmış? Bugün öğrendim ben de suyun fazla olduğunu. 36. Haftadayım
Rumuz_07 esrahmet61 benimde sınırda 24 çıktı. 34 hafta 4 günlükken ekstra yaptığınız birşey oldu mu moralim çok bozuldu benim
esrahmet61 Rumuz_07 inanın kendinizi üzecek bir durum yok bende de çıktı 38. Haftada düzeldi ne demediler ki bana en son özele gitmistm sadce erken doğuma sebep olur başka bı sorun yok dedi ama şekeriniz var diyet yapın başka da biseye gerek yok boş yere kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin inanin
Mucizelermumkun cicek06 benim de 30 çok korkutucu şeyler söylediler psikolojim alt üst oldu sürekli ağlıyorum yalnız kalınca. Siz doğum yaptınız mı yavrunuz sağlıklı mı