Tospikannesiiiii Elifterzii ya bana da 16 kız dendi haftası da küçük degil nasıl kıza benzetmişler sizi bacak arası görmediniz mi
Melegimin_annesi Tospikannesiiiii bacaklarını tam açmıyor yine saklıyor gibi ama kıza benziyor ben erkek organını görmüyorum dedi detaylı ultrasonu iple cekicem artık
Melegimin_annesi Eymengul 17. haftamdayım uygulamada öyle doktor tam 18. Haftasın dedi bugün gittim kıza benziyor sonra kız kız dedi bakalım gönlümden geçen erkekti detaylı ultrason da daha iyi belli olur 😇♥️
Aksakal1907 @Eymengul benim uşak o kadar edepli ki anasının edebini bozdu 🤭😆 12+2 olduk hâlâ alttan muayene ile kendisini görme şerefine nail oluyoruz 😏🤣 asla karından gözükmüyor 🤦
GriMavi Melegimin_annesi buda kız yüksek ihtimal Erkek olsa bacak arası o sekilde olmaz Ama biliyosunuz yanılma payı vardır 😇
Eymengul Tugcedeniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızmı erkek mi erkek belli eder diyorlar acaba doğrumu
Tugcedeniz Eymengul çok teşekkür ederim. Kız benim alakası yok onunla bebek pozisyon verirse görüyorlar hemen. Önemli olan göstermesi 😁
Merve201119 Eymengul ilk cocugumda 13 te öğrendim ikinci de 11 hafta 5 günlükken ve degismedide cinsiyetleri şimdi üçüncüye hamileyim tekrar ayni doktora gidiyorum 12 de cinsiyeti soylicegini soyledi