Tasbebek Eymengul ben 12+4 te üç kere ultrasona girdim üçünde de pozisyon uygun değildi burun ve ense ölçümünü bile zor yaptı doktor 😢
Eymengul Ben normalde hiç merak etmiyorum milletin bana sorması beni meraklandırıyor oğlum var ve oğlum yine erkek istiyor ben kız istiyorum bizde hep tartışma var 😂
TazeAnne06 Eymengul var evet cinsiyet net olarak belli ama nasıl fotoğraf atılıyor bilmiyorum 😅 siz biliyosanız söyleyin atıyım
Eymengul TazeAnne06 kromdan Happy Mom fatoğraf yükle yazın ilk çıkanı basın fotoğraf yükleyi basın fatoğrafı yükleyin sonra kopyalayın bu konuşmaya yapıştırın ❤️
Blossoomm miniksevdam__ 14 haftalığım dün gittim bir ay sonra gel dedi bet belli olur söylemedi bana 🥹
Eymengul TazeAnne06 oldu çok teşekkür ederim sizin ki tam cinsiyetini göstermiş 😂❤️Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ha134548 Haftada kız dediler sevinen ailemiz kız bebek hediyeleri aldı. 17. Haftada erkek olduğunu öğrendik şu an oğlumun pembe banyo takımı var 🤷🏻♀️ Acele etmeyin tam net olarak 20. Haftada emin olursunuz 🙃
minikkurabiyelerinannesi Ha134548 böyle olan çok duydum o yüzden kesin öğrenmeme rağmen hiç bir şey almamıştım 5,6 ayına kadar böyle büyük temel ihtiyaçlarını da hep ortak renk aldım 😀 örneğin bebek arabası , banyo seti , Bataniye gibi 😃
Tospikannesiiiii Ha134548 12 de neye göre kız dediler ki cinsel organ 16 da anca tamamlanıyor erkek oldugu net ise ozaman anca fikir yürütülür ben oglumu 13 de ogrendim şimdi 16 haftalık hamileyim kız dediler ama emin olamıyorum detaylı bekliyorum
TazeAnne06 Eymengul evet doktor eğer kız olursa mesleği bırakırım dedi😅😅😅 diğer oğluşum da böyle gösterdi ekranda gördük ama foto alana kadar geri döndü onun fotosunu alamadık🥰