Zisanince canım korkma. Kim diyor canlı canlı ya. Saçmalamasınlar Allah aşkına. Ben daha geçtiğimiz yıl sezaryen oldum bu yıl yine olacağım. Bak anlatıyorum neler oldu.
Odama çıktım , üstüme ameliyathane kıyafeti verdiler giydim. Odamdaki yatağa yattım. Üstüme çarşaf örttüler koluma damar yolu açtılar. Ameliyathaneye indirdiler yatakla bir. Ameliyathaneye geldim ve ameliyat masasına geçtim yatağımdan. Oturdum öne eğildim. Belime spinal iğne yapıldı. Yatırdılar. Koluma serum bağladılar. Ayaklarımda sıcaklık oldu derken bel altı acıyı kaybettim ama hissediyordum. Bacaklarımı açtılar sondayı taktılar onu hissetmedim de acımadı da. Doktorun yaptığı her hamleyi hissetim ama acımadı. Ameliyat bitti kendi yatağıma koydular beni üstünü örtüp odama çıkardılar , 1 saat sonra başladı acılarım iğne yaptılar parol içtim ve 6 saatte bir parol verdi doktor içtim. 4 saat sonra ilk yürüyüşümü yaptım ve su içtim. Hafif yemekler getirildi bana , gebelik şekeri var diye şekersiz getirildi. Bu şekilde oldu. Bir de içindeki kan aksın diye karnına 5 kg kum torbası koyuyorlar ameliyat yerinin üstüne o acıtıyor biraz