Nesrinnnnn Arkadaşlar 8. Haftaya girdik ve mide bulantılarım yeni yeni başladı kötü olmamak için neler yaptınız
Nnuruss Nesrinnnnn Allah yardımcın olsun canım benim doktorum bir ilaç verdi öyle rahatladım ilaçtan önce ne yaparsam yapayım kesinlikle iyi gelen bir şey olmadı nerdeyse 15 haftaya gircem ilacı kullanmadığım zaman hep bulantım oluyor
Sinemlii Nesrinnnnn Ayy bende 2 gün sonra 8 haftalık olucam benim henüz mide bulantım yok ( maşallah) hatta bana bu saatten sonra olmaz dediler ama sizde olmuş . Sizinde 8 haftaya kadar hiç tiksinme vs olmadımı bir anda mı mide bulantınız oldu?
derinnguney Nesrinnnnn İlaç al doktorundan ben prilam kullandım. Kullanmamak için çok da direndim 3. Ayımda başladım keşke daha erken alsaymışım dedim. Eziyet etme kendine en zararsız olanı prilam kullanmaya başla. 💕
Nesrinnnnn Nnuruss Bana da bir ilaç verdi ama daha başlamadım yatarken 2 tane almamı söyledi gün içerisinde uyku yapabileceğini söyledi çalıştığım için bu mümkün değil alamıyorum bide evden çalışıyorum koltukta uyur giderim valla 😅
irembzc Ben şimdilik prilamla idare ediyorum bir de bulantı bilekliği diye bişey duydum onu deneyeceğim
Nesrinnnnn derinnguney prilam gece kullanıyorum gün içerisinden kullanamıyorum uyku yapıyor çalıştığım için imkansız 😞