Ays_cskn Selam kizlar cok sukur bugun cinsiyetimiz bellli oldu doktorumuz yuzde seksen kiz dedi insallah degismez gelisimimizde masallah iyi gidiyor 18+6 hafta ile uyumluyuz bugun cinsiyetini ogrenen kimler var benim gibi☺
Gul1998___ Ays_cskn banada hala 100 de 80 kiz diyor doktor ama kesin demedi diye acaba deysirmi diye dusunuyorum hep😕
Muallime_97 Ays_cskn bize de kiza benziyor kız gibi dedi başka bi doktora daha görün dedi 20 haftaliktik değişir mi acaba
aslansmommm Ays_cskn haftası büyükmüş bebeğinizin bana 12 de kız gibi demişti 16 da pipisini gördük erkekmiş 🥰 o yüzden 18-19 haftalarda pipi görünmediyse artık kızdır yüksek ihtimal hayırlısı olsun 🫶🧿
Aslan02 Ays_cskn ben 13. Haftada kızım olacagını öğrenmiştim😍 bugün 17 haftalık olduk kontrolden geldik hala aynı💜💜
Ays_cskn Gul1998___ Benimde aklima hep o takildi bacak arasi usgsi de verdi ama bilemiyorum degismez demisti bana
Tospikannesiiiii Gul1998___ bana kesin dedigi halde emin değilim detaylıyı bekliyorum 🤣 yanılırsa hayal kırıklığı yaşarım çünkü
Ays_cskn Muallime_97 bende ondan supheliyim canim kendi doktoruma bir daha sorarim hatta foto atayim buraya olmassa 😊
Muallime_97 Gul1998___ iki hafta sonra ayrıntılı ultrason için randevum var kesin olsun diye onu bekliyorum kıza kendimi çok alıştırdım hayırlısı olsun insAllah
Ays_cskn Muallime_97 amin insallah hayirlisi olsun bende hemen alistirmak istemiyorum ama bacak arasi fotosu boştu
slmks__ aslansmommm banada dokturum haftasından büyük dedi 12 de oyuzden erkek olabilir dedi bende daha bilmiyorum
Ays_cskn aslansmommm tesekkur ederim canim saglikla gelsin miniklerimiz ozellikle sordum degisirmi diye degismez yuzde seksen dedi o yuzden bir kafama takildi birde hareketinden ötürü pozisyonu zor yakaladı ondan usg fotosuda bacak arasi bos gorunuyor ama bakalim kiz geciyordu gonlumuzden nasip olursa ☺☺☺
Ays_cskn Tospikannesiiiii usg fotosunda baya bps forunuyordu ama yinede tereddutum var tabi normalde devlet takipliyim dun 1 damla kan gelince bugun korktum gittim sukur kanama gormedi boyleliklede ogrenmis olduk gidecegim yerde detaylida cinsiyet soylenmiyormus oglumdada oyleydi ozelde ogrenmistim mecbur neyse artik sonraki ultrasonlarda sorarim tekrardan 😁😁😁😁
Ays_cskn Aslan02 Masallah bana yuzde seksen diyince tereddutluyum halen insallah degismez bacak arasida bos gorunuyor ama 🥰