Merveofs Kızıma çok başka isimler düşünmüştük ama şimdi çok başka bir karar veriyor gibiyiz. Meryem ismini düşündük ama Meryem Dua olsa nasıl sizce? 😊
Meryemergn Merveofs benim adımda meryem çok seviyorum ismimi bana meryem dua güzel geldi bilmiyorum kendi adım olduğu içinde olabilir😄 meryem şifa’da güzel kızım olsaydı bir ismin yanına şifa düşünmüştüm bende 😃😃
Sare19 Merveofs bizde çok istemiştik ama diğer kızımıza uysun diye değiştirdik fikrimizi çok güzel bir isim zaten koyulan ismin karakteride önemli kişi üzerinde 🌸
Seyma_ck Merveofs Güzel bence👍biz de Meryem olduğu için yakında listeye sokamadım dua yla da uyumlu gayet😉
Merveofs Yeliz6767 aynen yaa eşime kabul ettirebilirsem Dua veya Şifa eklemek isterim içime çok sindi
Merveofs VeraRi19 işte klasik olduğu için istememiştim açıkçası başta ama eşimin dedesi bana hep Meryem diye seslendi sonra bi hoşumuza gitti ismimle de uyumlu gibi bakalım 😊 Gerçi kayınvalidemler ağır bir isim diyor anlamış değilim neresi ağır 🤷🏻♀️
EssoSavve Merveofs Hifanın anlamı muhteşem gök yüzündeki meleklerin adı. Aynı zamanda sahabe hifa hatun var hikayesi çok güzel tavsiye ederim bende çok istemiştim ama eşim istemiyor 🙄