gozgozanne Kızlar selammm nasılsınız iyisiniz demi 🙏 Yaa bu Montessori yataklar için uyku seti nevresom nereden aldınız ? Yardım edin alacakk yer bulamadım internetten falan yaptırdığniz yer var mı bilenler yazarsa çok sevinirim 🙏🙏🙏😍
Reyhan35 gozgozanne yatağı aldığın yerde yokmu canım ben yatağı aldığım yerden almıştım uyku setiyle beraber
Deletedmom623737 gozgozanne ben trendyoldan aldım canım normal tek kişilik nevresim takımları da oluyor montesori için daha fazla istiyorlar halbuki ölcü aynı ![]https://)
Selinselinselin gozgozanne işbir mina yatak var. Üstüne english home madame coco lastıklı tek kisilik çarşaf var 2,5 yasında kızım cok memnunum
gozgozanne Reyhan35 kuzum vardı ama uyku seti yorgansiz 700 dedi çok kaliteli değildi pahalı geldi biraz normal mi sence ? Ben de bilemedim
gozgozanne Reyhan35 ayyy çok güzelmiş canım nereden aldın. Yataklarının da aynı benziyo🙏🙏 nereden aldın var mı Instagram adresi falan benim de odam gri beyaz
Reyhan35 gozgozanne fiyatlara zam gelmiş diye duydum canım öyle paylaşım yapmışlardı şu anki fiyatını bilmiyorum ama pahalı olabilir bide sipariş üzerine gönderi yapıyorlar mı bilmiyorum ben mağazadan almıştım İzmir bebe mağaza adı
gozgozanne Reyhan35 ınstagram’dan bakayım csnim inşallah vardır çok beğendim güzelmis.guzel günlerde kullan yorgan yoktu demi