Minikannecik 37+1 Haftalık hamileyim 4 5 gündür ayaklarım çok üşüyor corap bile giysem buz gibi oluyor karnimda ve belimde agrilar var karnim zaten iki aydır filen surekli sertleşiyor artti ama son zamanlarda ...Sizce ayak usumesinin dogumun yaklasmasiyla bi alakasi olabilirmi???🤔🤔🤔 He birde göğüslerim ara ara cok yumuşuyo ve su gibi bisiy geldi seffaf
Pelinoerlik Minikannecik Bende de ayak üşümesi var ama doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum. 37+3 olduk. Akciğerlerime inanılmaz baskı yapıyor aerık nefes alamıyorum sende de var mı böyle bir şey
Ozteber Minikannecik doğum yapıcağım gun ayaklarımın usumesiyle uyandım hasta olduğumda sitma gibi girerdi aynı o şekildeydi akşamına doğum yaptım ama doğum belirtisi olarak saymak ne kadar doğru olur bilemem
Minikannecik Pelinoerlik Bende nefes almakta cok zorlaniyorum ozelliklede yataken nefessiz kalip hemen oturuyorum...
Minikannecik Ozteber Yaa zaten normaldede üşüyen birisiyim canım ama corap giydigim halde okadar cok usuduki bende şuphelendim.ne biliyim...Süreklide afedersin gazım var ishal.oldum karnim agriyo insan son aylarda herseyden supheleniyo valla🤔😊
Minikannecik Ozteber 😄Yapmadım canım ishal.oluyorum surekli bide dün gece bacakalrima ağri girdi birden sabaha kadar huzursuzdum bugün yarin dogurcam gibi hissediyom ama 🤔gorucez bakalim yarin doktor randevum var sabah cok heyecanliyim