Mltmsncn cigdem4154 erken degil. Bu haftalardan sonra ağırlaşacaksınız ben30.haftamda hersey hazır etmştim iyikide öyle yapmışım dedim
FatmaNur_27 cigdem4154 bende tam 32. Haftaya girişte yaptm iyiki de yapmışım şu an 33. Haftadaym gelecek hafta da evimi temizlerim kafam rahat olur
Bkyya cigdem4154 bence tam zamanı sonrada çantanı hazırla koy bence ben öyle yaptım ağırlaştıkça daha zor oluyor
Meryemcansever cigdem4154 kesinlikle erken değil bı an önce bitir kaldır ileriki haftalarda çok agirlasirsin ben 33+2 yim penguen gibi yürüyorum 😂🌺
Pineapplee Mltmsncn hastane çantanızı mı 30. Haftada hazır etmiştiniz ☺️ Bende 32. De hazir etsem erken mi diyordum 😂 eşyalar havasız kalmaz mi acaba
cigdem4154 Mltmsncn bi yandan da havasız kalırsa eşyalar diye düşünüyorum ama geröekten gün geçtikçe de zorlaşıyor 🙈
cigdem4154 FatmaNur_27 bende öyle düşündüm pazarları eşimle yapıcaz temizliği koltukları falan yıkarız anca biter en azından kafamdan dolap işi çıksın
cigdem4154 Eslem_1 ya gün geçtikçe zorlaşıyor sanki bi de havalar ısınıyo ütü işi falan ne kadar erken o kadar iyi galiba bi yandan da havasız kalır eşyalar diye düşünüyorum bilemiyorum
FatmaNur_27 cigdem4154 aynen gerçekten son zamanlar insanın hali kalmiyo iki gündür bel ağrısından uyuyamıyorum
Eslem_1 cigdem4154 ütülemek zorunlu mu anlamadım zaten Kısa programda da yıkanıyor kırışmaz ki erkenden çantaya koyarsak zaten kırışacak doğuma kadar 😀 mikrobu kırılsın diye mi ütüleniyor illa ya da
Pineapplee cigdem4154 yok ya gerekmesin 😂😂 sürekli yıkayıp ütüleyecek yüreğim yok 🤦🏻♀️😂 organizerlere hazir edip valize mi koymasak acaba hem hava almis olur hemde istedigimiz an atariz cantaya hepsini 😂
cigdem4154 Pineapplee ya ben şimdilik yıkayıp yerleştireym diyorum 35 den sonra zaten 2 hafta sonra randevum var ordan da ne lazım diye liste veriyorlarmış ona göre ayarlarım valiz kolay iş ya gidecekleri nildikten sonra
Pineapplee Eslem_1 kırışıklık için değil mikrop için ütüleniyor evet ☺️ Kurutma makinasında kurutsak ütü sayilir mi acaba 😂