Srdm Melegimin_annesi gece yatıyorum midem kazınıyor ama kalkıp yemiyorum onada başlarsam baya kilo alırım kesin 😃
Melegimin_annesi Srdm bende öyle hem üşeniyom hemde kilo almıyım diye yemiyom gündüz zaten dünyaları yiyoruzdur😅
Srdm zeynepikra_61 evet yoksa önünü alamayız bunun, çok kilo almak da iyi değil bu sizde nerdeyse hiç almamıssınız bende almadım hiç daha böyle gidersek insallah iyi olur 😀
Srdm Melegimin_annesi gece yatıyorum midem kazınıyor sabah uyanıyorum yine aynı gün içinde 3-4 saatte bir öyle kuruyemis falan yiyorum kahve iciyorum onlarda bastırmıyor artık 😃
Soncul Srdm normal hamilelikte acıkma olur kilo alcam diye gıdasız kalma ye bak sonra arkadaslar ne kilo aldırır bebeğime diye buraya yazmak zorunda kalırsın ot çöp yeme sebzede ye ama her türlü vitamınınıde al
Seyda90 Srdm Bebişler iyi olsunda dozunda yemek lazım hem benek gelişimi için hemde kendi direncimiz için ☺️
Baby0687 Srdm Bir süre böyle oluyor. Çok normal. Az az, sık sık yiyin. Karbonhidrat daha çok acıktırır, tüketmemeye özen gösterin. Tek sıkıntınız bu olsun inşallah. Tadını çıkarın. 🌿
Aksakal1907 @Begumergun bende 6 haftalıkken başlamıştı yemek yiyodum 2 saat içinde hiç yememişim gibi bir daha yiyodum sonra bu böyle olmaz diyip kendime söylendim 🤣🤣
Eminasmom Srdm Ben hamileliğim başladığından beri hep öyleyim bir anda geliyo o his ve midem çöl fena oluyor bayılacak gibi oluyorum 😂 bende yiyorum napıyım 🙄🙄