Melekk32 Günaydın kizlarrr bebeğinizin bezini kaç saate bı değiştiriyosunuz ben hala bezi kaç numara alacağımı bilemiyorum 41 günlüğüz 2 numara çok sıkıyo 3 numara aldım sızdırıyo napicam bilemiyorum 5 kilo 750 gramiz bu arada
Melekk32 Elfs onuda denedim bulamıyorum Prima denedim Molfix denedim Jenny Billy denedim pedo denedim zeytinyağlı olanı denedim bulamadım
Nilufar_1996 Melekk32 canım 4 mi alman lazım acaba benim oğlum iki buçuk aylık 6 kilo ben 4 numara takıyorum çiş sizdirmiyor ama kaka bazen sızdırıyor bezin dolu olduğu zaman yaparsa
Nilufar_1996 Çok dolu olduğu zaman değiştiriyorum kaka varsa azda olsa direk değiştiriyorum benimki bazen pirtlarken kaçırıyor 🙊🙊
Nisaanuur İşese bile değiştiyorum hemen . 3 aylık molfix 3 beden kullanıyor 2 aydan beri. Bez dolu olursa üst üstte işer ve kaka yaparsa tabi ki taşıyor o yüzden bezin dolu olmaması
Feyza-nur Melekk32 bir sürü bez denemişsiniz bağlayamıyor olabilir misiniz. Her bebek farklıdır tabikide ama oğlum ne zaman ek gıdaya geçti yani 6 ayda ondan sonra sızdırmaya basladı ara ara onun öncesinde bezi dolu olsa bile öyle sorun yasamadık hiç molfix kullandık bende sonra slepy gectım
Serapcemre Melekk32 benm kızım 2aylıkken 5700dü ben iki kullanıyordm 4aya doğru 3numara kullandım skıyorsa çok az gevşek bırakın 3numara sızdırıyorsa daha bir süre iki kullanın bence
PrensesFiona Melekk32 tavsiye ederim molfix prima kulkandım. En iyisi prima ve sleepy ama tabi fiyatlardan dolayı sleepy 😅