Kızlar bir haftadır post açıyordum belki beni bilirsiniz işte 3 cm açılma var ama sancı yok diye ben bir hafta boyunca 3 cm açıklıkşa gezdim geçen cumadan beridir bugnde kontrolüm vardı gittim doktorn bakmasıyla 5 cm olmuş demesi bir oldu bugn doğurursn dedi benmde iki gün sancım vardı zaten ama düzensizdi ben düzene girmesini bekliyordum ilk doğumumda vücdumu tanıyordum kendi sancım olunca rahatlıkla doğum yapacagımı neyse o gün annemlerle avm gittik sancım ara ara geliyordu sonra yemek yedik eve geçtik dedim tamam bu gece doğum olacak kalktım duşumu aldım dedim uzanayım uzandım geçmedi baktm 2 dk bire düşüyor eşine hadi dedim hastaneye geldik 6 cm açıklık ama sancım dakka başı beni yokluyor ebeler böyle giderse bir saate doğum dedi ben nst bağlandım öyle sakince sancılarımı karşlarım dha sonra açıklga baktılar aynı plates topuna oturtulah 10 dk sonra hadi açıklga bakalım dediler tam uzandım kalk doğuma hemen dediler uzanmamla kalkmam bir oldu hemen çatala çıktım benim çatım dar diye ikinci olmasına ragmen o bir tık beni zorladı ama iki dikişim var çok yok çok şükür ve hastanye gelmemizle birlikte bir saat sürmüştür sürmemiştir bebişimi kucagma aldım şuan hastaneden yazıyorum bebeğim yanında çok şükür iyiyiz çok mutluyum şoktayım ani oldu🥰 darısı sizlere inşlh