aysgl13 Arkadaşlar hamileyim ve zeki yılmaz 'ın adını iyi duyduğum gibi kötü de duyduğum oluyor. Ve doktor öneri sayfalarında ismini de pek göremiyorum. Kafam çok karışık şuan doktor belirleme asamasindayim. Artik bir doktor belirleyip onda devam edip doğumu da inş onda yapmayı düşünüyorum. Kayserili hamişlerden ya da tecrübeli annelerden yorum bekliyorum. Aklımdaki ikinci seçenek hüma hastanesi cahit bey.
Ummi aysgl13 valla adini cok dydum cok iyii bi doktor diyorlar memnun olan cok humayi hic onermiolr ama cogu ksi karaliyo kotu dior ben erciyese gdiorm doktrm nuray emeklioglu memnunum
AlyaduaMehmetfatih aysgl13 ben ilk baştan beri zeki beye gidiyorum canım ve inşallah doğumum da onda olacak . Çok memnunum ben ilgisi alakası mükemmel . Ve ilk önce normal doğum taraftarı daha sonra gerekirse sezaryen yaptırıyor
aysgl13 Ummi zeki yılmaz la ilgili okuduğuma göre, muayene ye yada kontrole gidiyorlar ama doğumu onla yapana çok rastlamadim ondan dolayı kafam çok karışık. Cevabin için çok teşekkür ederim
Prensesiminannesi aysgl13 ben zeki beye gidiyorum. Gayet memnunum.henüz Doğum yapmadım ama bizim aile doktorumuz sezeryan eli çok hafif ve normal Doğum yanlısı bir doktor.
Htctsbk Cahit beye gidiyorum çok memnunum doktorumdan hiç kötü bi yorum duymadım Gidenlerde çok memnun
Zeynoo38 Memoriale gidiyorum Ülkü Aksoy'a çok memnunum doktorun hakkında pek bilgim yok açıkcası...Tereddüt ediyorsan bir türlü geçmiyor doktorunu değiştirmen lazım..
BraYektin Biz tedavi için başlamıştık çok tecrübeli bir doktor . 7 yıldır hamile kalkamamıştım.Hamile kaldıktan sonra da onla devam ettik. Belki frekans meselesi ama biz çok memnunuz. Özellikle tedavi aşamasında mükemmeldi. Zaten riskli gebelerle uğraşıyor daha çok. Yalnız biraz pahalı, riskli olmasam başka bir doktorda devam ederdim. Arkadaşım da zeki beye gitti tüpbebekti, doğumunu da zeki bey yaptırdı. Kısacası ücretleri hariç dört dörtlük bir doktor
Aysnr66 Benm ilk dogumu zeki yilmaz yapti sezeryan oldum bence cok iyi bi doktor ameliyati flnda cok guzel cogu kisi memnun ilgili güler yüzlü sadece fiyati cok yuksek işte :/
bilgenur3213 BENDE ZEKİ BEYE GİTTİM 6 AYLIK HAMİLELİĞİM SONLANDI BİRAZ İHMALKARLIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM 3 DÜŞÜK GEBELİĞİM BİDAHA GEBE KALIRSAM BAŞKA DOKTOR ARAYIŞINDAYIM