Şimdi şöyle anlatiyim kızlar uzun olacak kusura bakmayın🥺 idrar yolu enfeksiyonum vardı salı akşamı bi gaz sıkışması yaşadım ama böyle bi acı yok bebekte dayandı kaburgama ikisi bir bana asla nefes aldırmadı ve acillik oldum usg nst felan bakıldı sancı felan çıkmadı ve ağrım geçti geri eve geldim. Gece 4 gibi tuvalete kalktım tuvaletten sonra vajinayı kurularken peçeteye iğne ucu kadar bi kaç damla kan geldi korktum hemen acile gitmek istedim eşimi uyandırdım ve gittik. Doktorum yatış önerdi yakından takip edelim dedi kabul ettim. Neyse daha hiç kan gelmedi ama sabahı doktorum kendisi alttan spekulum ve usg ile baktı kanama alanı yok belki idrarımdan geliyordur diye idrar tahlili ve kültür yaptı temiz her şey. Benim içim rahat etmiyor diye 2 gün hastanede idrar biriktirdik kan yok. Bu arada bu iki günde gaz sıkışmam da olduğu için makattan fitil yedim 3 tane vajinadan Protestan fitil yedim sürekli ne olur ne olmaz diye serumlar felan. Sonra tuvalete gittiğimde farkettim ki makattan attığım fitilin erimiş hali ve yine iğne ucu kadar kan gelmiş ve tuvaletten sonra afedersiniz makat deliğinin sol tarafı yanıyo peçeteyi ebelere gösterdim doktora söyleşin diye çünkü herhangi bi kanamada beni uyardılar bize göster diye doktor da baktı önemli değil fitil yırtmıştır dedi ama benim kafama takıldı. 2 günün sonunda taburcu oldum ama evdeyken de büyük tuvalet sonrası yanma devam ediyo ve bi kere daha nokta kadar kan gördüm korktum. Ve hastanedeyken kan testi de verdim kanım 9.9a düşmüş. Doktorum normal artık bebek büyüyor ondan dedi ilacımı yükseltti ama ben okb hastasıyım kafam sürekli kötüye kuruyor yani 🥺kötü bi hastalığım mı var demek bunlar acaba asla sağlıklı düşünemiyorum Ben ne yapmam lazım bi şey yokta ben mi kuruyorum yine bilmiyorum çok zor zaman geçiriyorum kendimi sürekli hasta sanıyorum panik atak yaşıyorum hamileliği zorla kendime zehir ettim….