Ecemmsavas Yarın hastaneye gideceğim kontrolüm var ve her seferinde ya uyuyor ya da arkasını dönüyor uyanması için ne yapabilirim hamiş anneler nasıl görebilirim ben inatçı keçiyi♥️🐣
Edabykl Ecemmsavas benimkide surekli ayni duruyodu hareketsiz oteki kontrolde visne suyu içip gitmistim resmen icimde spor yapiyo ekrandan gorduk doktor dedi ne yedin ictinde geldin bu nasi hareketli bebek 😂😂😂
Gulsumcavdar Ecemmsavas Canım ben sütle çikolata yiyip gittim doktor çok hareketli hiç yerinde durmuyo ki fotoğrafını çekiyim demişti dene istersen
Ecemmsavas BusraAltin yoo tok gidiyorum canım ama yine de yüzünü göstermiyor erkek bebek olduğu halde kız olsa neyse derim nazlı derim
Edabykl Ecemmsavas evet sabahları midem bulandıgi icin cikolata filan yiyememistim aslinda sadece çikolata yicektim baktim yiyemiyorum bir buyuk bardak vişne suyu ictim ciktim benim bebegimde erkek o kadar hareketliydiki ilk defa doktorda sasirdi 😂
dml33 Ecemmsavas doguracm daha goremedk😅ne çikolatalar meyve sulari ictm yürüyüş yaptm merdiven indim yok gostermeyen gostermio
Ecemmsavas Edabykl yarın Allah’ın izniyle bende öyle yapacağım bakalım ufaklık gösterecek mı siz kaç haftalık oldunuz?
Ecemmsavas Edabykl büyük ihtimalle öyle olacak bu gidişle 🤔 ama.insallah yarın gösterirde ikimizde rahatlarız🤣♥️