Birminikcivciv Korkuyorum ama gitmekte istiyorum diğer türlü baş olmuyor aranızda giden varmı sorun oldu mu
Deletedmom_110 Birminikcivciv 30 oluyoruz bu gece bugün gittim ben de ayda bir iki kere gitmek şart hamilelikte ekstra hijyenik olması gerekiyor
Klcaysgl Birminikcivciv bende 28 haftalikken başlamişdim ve 37 oldum hayla devam ediyorum temiz oluyo doktor her hafta çağirdiği için içim rahat jilet hemen çikiyo mesela aklinda soru işareti kaliyodu
Seyma_nur1 Birminikcivciv ben hamileliğimin başından beri gidiyorum şu an 6 aylık gebeyim hiçbir zararı yok kuaförüm doğuma gitmeden önce gelen bile var dedi .🙂
HavvaZ Ben her ay düzenli gidiyorum bugün hatta yine gittim çarşamba sezeryan doğumum olacak bı sorun olmaz bence git
moom222 Birminikcivciv gitmedim ama.kendim.yaptim cnm 21 haftalikken şimdi yine yapicam sorun yaşamadım
Pinarcicek07 Birminikcivciv niye sorun olsunki? 7 aylık hamileyim devamlı ağdaya gittim her bölgemide aldırdım hiç sorun olmadı olmazda. Ne güzel mis gibi tertemiz oluyosun