buseozdmrr Kizlar burun kanamasi yasayan var mi? Geceleri ozellikle cok burnum tikaniyo ve bazen burun kanamam oluyo, burnumun icinin kurudugunu hissediyorum:(
TazeAnne06 buseozdmrr ben yaşadım canım aylar sürdü. 20 li haftalara yaklaştığımda geçti ama hala burnum tıkanır ve kurur bu hormonlardan oluyor. Kanama çok olursa kbb gidebilirsin
Nai125 buseozdmrr bana ilk hamileligimde burnumi nemlemdirmek icin kbb fito merhem Sur demisti. Suan ikinciye hamileyim surekli kuruluk hissini bastirmak icin suruyorum. Bir kere sabahin 6 sinda durduramamistik kani. Buzlarla kompres yapmistik burnuma baski uygulayip. Basiniza gelmez insallah bilginiz olsun diye yazdim.
Denzk buseozdmrr benim 3. Ayımdan beri hep kanıyor sürekli burnumda kan var geceleri tıkanıyor sabahları kan donmuş oluyor yani 9. Aydayım aynı hala
buseozdmrr Nai125 Nai125 bende yasadim onu bi gece ust uste 3 kere kanadi uzun sure durduramadik en son acile gittik korkudan tansiyonum 15e cikmisti:( ama artik daha normal karsiliyorum hamileligin getirdigi bisey sonuc olarak.
Pinarcicek07 buseozdmrr evettt benimde çok kuruyodu ve kanıyordu. Eczaneden nazalnem diye burun spreyi aldırdım nemlendirici sprey. Hergün kullanıyorum kanamam tamamen kesildi. Tavsiye ederim
Sinemmmmm58 buseozdmrr 37 haftaligim daha yeni yeni gecti diyebilirim ilk 3 ay ozellikle ne zaman yastiga basimi koysam kaniyodu
sunset_momy Doktorum vazelin sürebileceğimi söylemişti kulak çubuğu ile. Nemli kalsn canım bende yaşadım o burun kanamasını.
Sehrbnon12 buseozdmrr benim öyle aşşırı degil ama burnumun içinde kurumuş kan falan oluyor benimde bi kac defasında gördüm kan geldigiini