Babysharkdutdutdut menekse_18 büyük ihtimal anne kendisi yağdan veriyor bebekten alıyor buda tartıya yansımıyor. İllaki 3 kg bebek suyu eşi rahim büyümesi göğüs buyumesi en az 6 7 kg
Emine003 hasretatar1 Kendine hedef koy kuzum mesela 90 i gecmicem de boyun da uzunsa göstermiyosan çokta takılma 🙈😂
Naneliayran Emine003 son üç aya girdiğimizden beri sıfır iştah. Normalde son üç ay alınır ben kilo bile vermiş olabilirim. Kişiden kişiye değişir tabi. 37 haftalığız 34 den beri aynı kilodayım
Emine003 Naneliayran öyle canım bende de var bi iştahsızlık yarın 35 oluyorum neden acaba bizim bebeler mideye baskı yaptığı için acikmiyor olabilir miyiz acaba 😊Benim hâlâ yukarıda minik inmedi aşağı 😅
Naneliayran Emine003 evet sanırım midenin sıkışmasından dolayı, bi de sadece meyve yiyebiliyorum belki o da etkili oluyordur, sağlıkla doğsun minikler🥰
hasretatar1 Emine003 ben sürekli kaşık bölgemde hissediyorum hala kaçıncı haftada yıkarsa hissetmem gerek acaba ?
benimmdunyamm Emine003 bende öyle hiç kilo almadım daha 112 kiloyla hamile kaldım şuan 102 26 haftalıgim 🤣
Emine003 benimmdunyamm oy maşallah 10 kilo vermişsin canım senin de mi çok bulantili geçti yoksa dikkat mi ettin canım Ah biz napicaz bi kilolarla 😂
Emine003 hasretatar1 kaçıncı haftadaydin canım sen kaçıncı haftada çıkarsa mi demek istedin canım anlayamadım da