Emine003 EssoSavve evet evet canım çok bulantili kusmali geçti 25-26 haftalarda bulantım yeni yeni geciyodu diyebilirim çok şükür geçti o günler canım 🤗 maşallah canım senin nasıl geçti hamileliğin bulantili mıydı
EssoSavve Emine003 pek değil canım ya ama benim bünyem öyle ilkinde kötüydüm çok 11 kg zayıfladım hamileyken
Emine003 berjerdekikaolikalev Amin Canım inşallah 🤲hepimiz sağ salim kucağımiza alalım evlatlarımızı inşallah 🤲🥰
Nazendehanim nurrr12 bence anne kilo veriyor bu süreçte ondan fark edilmiyor yoksa eşi suyu bilmem nesi 3-5 kilo diyorlar zaten ,benim annem 62 yle hamile kalıp 52 yle doğum yapmış 😅
Emine003 Nazendehanim tabi canım ben 5 kilo verdim başta sonra 3.5 kilo almışım ama en başta hamile kaldığım kiloya hala çıkmamışım 🤗🤗🌺
Emine003 hasretatar1 maşallah canım 🤗 ben kilolu hamile kalınca çok korkmuştum açıkçası 😅sen kilolu değilsen hiç sorun etme 🥰🌺
Emine003 Nazendehanim oluyomus canım bende ilkimde 75 le hamile kalıp 95 le doğuma gitmiştim 🤣🤣yani bunda böyle oldu nasıl oldu bilmiyorum inan ki 😅😅
Emine003 EssoSavve ay canım ya şükür ki geçti bunda iyi olda inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🤗