Elfs Dilara71 çok araştırdım her ürünün memnun olanı da var olmayanı da o yüzden badem yağı aldım onu kullanıyorum 37+2 haftalık oldu bebeğim maşallah şimdiye kadar bir çatlama yaşamadım.
Avukat48 Dilara71 bitkisel olan bio oili genelde duştan sonra sürüyorum,acı badem yağını gündüzleri kullanıyorum,arada da hindistan cevizi yağı sürüyorum,20.haftadayız daha çatlamadım ama bakalım 🤩
Zeynepppdyg Dilara71 lierac,palmers,bio oil,hindistan cevizi yağı bunları dönşmlü kullanıyorum duştada bebe yağı sürüp çıkıyorum 27 haftalığım umarım çatlamam😂😂
Tgccc_90 Biooil yeni içerikli olanı ve lierac en cok gördüğüm ve araştırdıgım bunları kullanmayı düşünüyorum
7084HzY_4 Hiç bir çatlak kremi kullanmıyorum nemlendirici kullanıyorum ki o bile düzensiz şekilde kullanıyorum
nacisgultekin35 Benimde cok merak ettiğim bir konu kızlar yarın Alicam ilk gebeliğim, ilk tecrübem yardımınıza ihtiyacım var.. 11+5 im acaba ne zaman çatlak oluşuyor ?
seyma_35 nacisgultekin35 Benim ebem ve doktorum da sarı kantaron yağını önerdi. Arifoğlu sarı kantaron yağı kullanıyorum içinde cam damlalığı da var memnunum seviyorum 21+4
Pembekurdele Dilara71 bende 30. Haftamdayim henuz catlamadim ama ikiz gebe oldugum icin bio oil aldim dr onerisiyle birde liearac öneriyolar o daha pahali ama bio oil de ayni isi goruyor ikiz gebe olmama ragmen catlagim yok
miray58 20.haftadan beri Bio oil kullanıyorum şuanda 32. Haftadayım hafif altlardan çatladım.Hiç çatlak olmuyor demesin kimse