Mstfnnannesi Bende esenlerde oturuyoruyorum avicenna da serçin hanimi duydum ama cerrahpaşa ya gidiyorum simdilik kararsizim önerilerinizi bende bekliyorum kızlar
Mstfnnannesi Serçin hanıma henüz gitmedim cerrahpaşa ya gidiyorum donanımlı hastane olduğu için ama avicenna evime yakın zaman ne gösterir bilmiyorum
Esen Bende serçin hanıma gidiyorum mizaç olarak sert duruyo ama aslında öyle degil bende yeni yeni anlamaya başladım ben biraz pimpirikli olduğum için bakarken herşeyi anlatsın istiyorum o ise sadece boyunu ve kilosunu soyluyor bebegin yeri iyi diyor kalp atislari guzel diyor mesela olcumlerini yapiyor detaylica ama anlatlamiyor bi sorun olsa soyler zaten genel olarak anlayisli ama zaman zaman herkes gibi onunda esref saatleri olabiliyor
Busra04 Ayseayse5664 hayir bilmiyorum yeni bi zam geldigi solendi ama ocak ayindada bi zamn gelicekmis sanrm
Zhrnc Ayseayse5664 sezeryanın 2200 olduğunu biliyorum daha bugün fiyat için ablam görüştü Normalde bu kadar değildi fiyat
Zhrnc Ayseayse5664 bir gece yatış dahil oluyor genelde Ben başka hastanede doğum yaptım bir gece yatış+doğum ağrı kesiciler vs dahil fiyat verdiler Medipolde öyledir bence