Elcnerdgn Kızlar valizimi hazırladım koyduklarım şu şekilde abartıya kaçmadan koymaya çalıştım. Bebek icin ; 2tane hastane çıkış seti 10lu -2si de (birtanesi foto cekiminde kullanılcak süslü) Tulum takım 2tane ekstra alt üst takım koydum. Çorap Ağız mendili 4tane zıbın atlet hem uzun hem kısa kollu (Ekstra eldiven şapka kymadım takkmların içinde var diye) Islak mendil (prima hassas ciltler) Bebek bezi (prima preimium care) Emzik Biberon (küçüklerinden belki ihtiyaç olur diye ama kullanmam büyük ihtimalle) Kendim için ; Gecelik takımı (sabahlıklı) Pijama takımı dantelli gibi (foto cekimi icin) günlük pijama takımı Atlet Kilot( hamile kilot koydum rahat olsun diye) Patik corap Depend Südyen terlik (günlük bi terlik koydum lohusa terliğimi giymicem kirlenmesin diye) (Foto cekimi için kafama taç ) Göğüs ucu kremi& göğüs ucu tutacağı (gögsmün ucu yok cünkü ) Makyaj çantası Havlu Foto cekimi icin saçlarım icin bide (sac masası) -Foto cekimi yaptıracağım icin bi kaç koyduğum şey fazlaya kaçabilir diğerleri ihtiyaç olduğunu hep duydum. Cok araştırdım cok Öner’i aldım ve sonunda çantamı böyle hazırladım. Masa hazırlığımda var merak eden olursa yazarım.🙏 Eksik gördüğünüz var mı ? Belki atlamış olabilirim