tahaninannesi19 Yonca-erol Sivastan Yozgata 1 bucuk saat gıtmıstım sorun yasamadım araba yavas gıttı fazla sarsmamaya calıstı
Fatmanurvehashas Yonca-erol dikislerinize bi sey olmaz bence ama sancili oluyor yol. Ben ilk on gun arabaya binip inerken cok zorlandim. Yavas giderseniz sıkıntı olmayabilir ama bu sefer de yarim saatlik yol bir saati geciyor
MerveNur- Yonca-erol sizin toparlanmanıza bağlı tamamen. Ben de çerkezköyde yaptım vizeye döndüm yarım saat civarında sürdü ama bebeğimle kucağımda çok rahat yürüdüm oturdum hatta hastaneden duş alıp çıktım. Hastanede bol bol yürüyün kolay ayaklanırsanız arabada rahatsız olmazsınız inşallah
dml33 Yonca-erol 1 gün yatmistm bn hastanede evle hastane arası 15 20 dk o kadar yavaş gittik ki yürüyen bizi geçerdi normalde güzel geçti ama yolda en ufak sarsilmada aci yaptı malesef 3. Gun falan iyidi ama doktor kontrole falan goturdk araba yuksekti binmeki için basamak falan ciktim zorlamadi
Yonca-erol @Sinemmmmm58 teşekkür ederim artık başka bir çözüm de arıyorum anladığım kadarıyla dikişlerle yol çok zor olacak
Yonca-erol @Nergissi riskli gebeligim olduğu için 1 aydır ailemdeyim ama bebişin doğacağı hafta kardeşimin kpssine çok az kalmış oluyo bebiş de geceleri çok ağlar uyutmaz dedim evimiz çok küçük . Artık bı cozum bulacağız inşallah 3-4 gün kardeşimi ananeme felan yollamayı dusunuyorum
Tupbebekile Ilk gun annenizin orda dinlenin sonrako gun yola cikin 3 gunluk olacaksiniz daha rahat olur hem yeni dogan bebek cok aglamaz inan varligi yokligu belli olmaz genelde 1 hafta icinde kendine geloyo garipler
Yonca-erol @EssoSavve valla çok zor ben de çok korkuyorum senin de Allah yardımcın olsun canım rabbim yardım eder artık . Kimsenin de geleceğini etkilemek istemiyorum başka çözüm bulamazsam dualarla ya bismillah gidicez artik
EssoSavve Yonca-erol aynen canım yapacak bişeyimiz yok napalım Allah büyük yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻♥️
1prenses2prensyenigebe Hastanede bol bol yürüyüş yapın ve daha çabuk toparlanırsınız ağrı kesici isteyin hemşireden hastaneden çıkmadan evinizin uzak olduğunu söylediğinizde yardımcı olurlar arkada ayaklarınızı uzatın rahat edersiniz kendi evinizde daha rahat olursunuz
tahaninannesi19 Yonca-erol bizim burda boyle doktor olmadıgı ıcın her il dışında dogumlar oldu mecbur o yol gidilip gelindi sezeryan ya da normal hıc kimseden sorun duymadım şükür bir kac haftaya tekrar doguma gıdıp gelecegım mesela 2 numara ıcın
Yonca-erol @Fatmanurvehashas zor olacak o belli artık başka bı çözüm bulamazsam dualarla gidicem kimsenin geleceğini etkilemek istemiyorum
Pammuk Yonca-erol eskisi gibi zor değil sezeryanlar gidilebilir yavaş yavaş zaten ağrı kesici falan veriyorlar çok ağrınız olmuyor
Yonca-erol @Tupbebekile Yenidoğan bebekler çok aglamiyosa sıkıntı olmaz canim dediğin gibi üç günden sonra gidebilirim daha toparlanmış olurum
Yonca-erol @1prenses2prensyenigebe ağrı kesiciler rahatlatır dediğiniz gibi artık başka bı yol bulamazsam yavaş yavaş ayaklarımı uzata uzata giderim teşekkür ederim
Yonca-erol @MerveNur- teşekkür ederim inşallah öyle olur biraz da olsa ağrı kesiciler rahatlatır diye düşünüyorum canim
Seda5892 Yonca-erol 2 saatlik yolda nasıl olur bilmiyorum ama ben 14 15 günlük iken kayseriye gittşm bebeğm ile ambulansta gitmiştim 3 4 saat gidiş 3 4 saat geliş sürmüştü aynu gün dikişlerim patlamıştır diye düşündüm acile indim hemen ama sıkıntı yoktu sadece ağrı olmuştu yollar düzgün ise gidebilirsnz bence