Dilara71 mavisinprensesi20 Kucuk oldugu ıcın gorunmemiştir bide karnın iç kabi buyukse ondan gırunemeiştir benımkıde buyuk oldugu ıcınn 8 haftadan sonra normal girdim
mavisinprensesi20 Dilara71 doğrudur onu bilemiyorum ilk gebeliğimde 4. Haftadan itibaren kese vs hep karından göründü vajinal bakılmadı ama histereskopi oldum yakın zamanda karın içini görüntüleyebilecek için bir sıvı ile genişletiyorlar rahmi ondan kaynaklı olabilir sanırım
Vera09 Korkma canım bişry olmaz kötü olsa doktor bakmazdı zaten. Şimdi küçüktür kalp atışı varmış zaten gözün aydın 🌸benm 4+4de 2mmlik karından görünmüştü ama 5+0da gözükmemişti, vajinal bakılmıştı. Sıkkntı yapma
mavisinprensesi20 Vera09 iyi ya çok şükür iki defa görünmeyince vajinal kabul ettim sonrada korktum acaba rahim ağzını şimdiden açar mı diye 🙏Allah bağışlasın
Ozgeneco mavisinprensesi20 6 haftalık oldum bebeğim hala karından ultrasonla görünmedi doktor üzüm gebelikten şüphelendi vajinal ultrasona gönderdi gittim ama nasıl bana sorun dünyam başıma yıkıldı girdim ve şükürler olsun bebeğim göründü hatta kalp atışını bile duydum🤲🤲🤲Doktorum da şaşırdı değerim en son 20 bini geçmişti ama ona rağmen görünmedi çarşanba tekrar gidicem idrara sıkışık gel dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
mavisinprensesi20 Ozgeneco Çok şükür Rabbim sağlıkla kavuştursun inşAllah 🙏 benim 5+2 de 20310 su beta ama görünmedi bugün beta daha yüksektir büyük ihtimal karından görünmedi ama vajinalda bebekte vardı doktor hatta kalp atışı bile var ama cihazım pek derin sesleri algılamıyor duyamayız dedi zaten özelde randevumuz vardı 6+6 oluyoruz bakalım karından görünür mü
Canpolat mavisinprensesi20 canısı beta hormonlarınla alakalı görünmeyen elle tutulamayan bişiy Yani beyinde ki hipofiz bezinin salgıladığı hormondan yola çıkarak o sonuç çıkmış bebek kesesi ile elle tutulabilen görülebilen ve 5.hafta da kalp atışı duyulmaz zaten en erken 6+4 den başlıyor kalp atılı duyulması ondan öncesi bebek bile gözükmüyor nokta beyaz olarak görebiliyoruz bebeğin doğru dürüst karından bile gözükmediği yerde ikidebir kalp atışını erken haftalar da dinlemek zararlı 23.hafta olduk hala doktorum zararlı diye dinleyip kapatır hemen ya da gözüktüğü için açmaz ben ilk 5.haftada gitmiştim çok ufak dedi alttan bakmiyim iki hafta daha bekle öyle karından bakalım dedi 10 gün sonra 6+4 de gittim kalp atışı duyuldu ama sonra açmadı sesini büyüdükçe görüntü olarak göreceksiniz zaten attığını ama şuanda beklemeniz gerekiyor değer yüksek olunca bebek ona göre gelişmiyor maalesef sabredin biraz 🤲🏻🙂
mavisinprensesi20 Canpolat haklısın ama aslında 5+2 de beta için gitmiştim ben adetimden 4 gün önce öğrendim bir tek o zaman doktora gittim sonra birdaha gitmedim sırf hepsi bir oldun diye pazartesi 6+6 oluyoruz o zaman randevu aldım ama bu süreçte 5+2 de bir bakayım dedim çünkü herhangi bir belirtim olmayınca şüphelendim acilden beta bakıyım dedim doktor ultrason baktı direkt bana senin kanaman mı var dedi hayır dedim ondan sonra içimde kuşku kaldı pazartesi bekleyemeden Başka doktor çağırdı onunla konuştu bende sabrettim bugün devlete gideyim diye hani ne durumda bakalım dedim oda karından bişe göremedi Dr hamile olduğuma bile inanmak istemedi beta sordu hemşiresinde oda 20310 en son demiş şaşırdı doktor vajinal bakmak zorundayım dedi vajinalde hem kese hem bebekte vardı doktor hatta kalp atışı bile var ama cihazımın gücü onu duymaya yetmez biraz daha büyüsün öyle dedi 🙏 korkularım yüzünden aslında bugün gittim
Pembekurdele mavisinprensesi20 vajinal ultrason zarar vermez ve rahim agzi yetmezligi en iyi vajinal yolla ölcülür. Karindan ölcünler yanlis cikabilir ben her hafta sirf bu yüzden gidiyorum ikiz gebeyim rahim agzi kisaligi basladi bunun takibide en iyi vajinal ultrason ile olur
Canpolat mavisinprensesi20 bence biraz daha bekleyin madem doktor var demiş hem karnınızdan büyümüş halini görmüş olursunuz 😀
Rana_Polat Ben de ilk doktora gittiğimde bebeğimi görememişti doktor sonrasında vajinal ultrason ile baktı öyle görebildi. Daha sonraki haftalarda da normal karından bakınca gözüküyordu zaten o yüzden hiç korkmayın o büyüdükce düzelir. 21. Haftam da serklaj uzunluğum 3 cm oldu onun altına düşerse Rahime dikiş atmam gerek demişti. Progestan verdi alttan kullanıyorum ve sürekli yatıyorum. Şuan 27. Haftadayım bir sorun olmadı çok şükür. Siz de hiç korkmayın birşey olmaz Allah’ın izniyle