ToDe mammaaa33 ah benn 🤦🏻♀️ 65 ile hamile kaldım şuan 78 im ve henüz 33 haftalığımm (13 kilo). Allah sonumuzu hayr etsin, bir şekilde gidecekler inşallah 🐣
Turkaninalli mammaaa33 Çok kilo alanlardan biri de benim ✋🏼 Bebişlerimiz sağlıklı olsun da sonrasını diyetle bir şekilde halledebiliriz diye teselli ediyorum 👊🏻
zls33 mammaaa33 ben 34+6 haftalık hamileyim şuan 22 kg almism çok fazla 😂 ama önemli olan bebeğimin sağlığı. Doğumdan sonra vereceğime inaniyorum. Sürekli eski resimlerime bakarak motive ediyorum kendimi 😂
Stduru mammaaa33 sadece göbek olan annişleri görmemek için kaç kilo aldınız postlarına bakmıyorum bile 🙈 55 kilonun üstüne istese de çıkamayan birisi olarak 54 le hamile kaldım şuan 78 kiloyum 36+0. 80i geçmem doguma kadar inşallah 😅
Tazeanne0134 mammaaa33 yok bacı ya öyle çok yemedim yiyemiyorum karnım büyüdü büyüyeli ama evet az da olsa ödemim var 🤷🏻♀️ neyse son ayın 17-18 gibip drla konusacaz hayırla sağlıkla gelsinler inşallah
T1996 mammaaa33 64le hamile kaldkm 85 kiloyum şuan 🤣🤣 33+6 oldum az önce🤣🤣 hatta beş dk önce eşimle hamileliğin ikinci ayımdaki ince belli fotolarımı açıp neredeeen nereeyee diye şakalaştık🤣🤣🤣
zls33 mammaaa33 minnoslar sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil😊 kilolar gider şimdi herşeyin çaresi var😊
Eshsgjakkizimz 82 kilo kiloyla kaldim 1.68 boy 26 haftalik 87 kilo ruhen bedenen çöktüm yüzüm pek gülmüyor ama tek tesellim bebisim …. Oncesinde kilo vermeye gayret edemedim ne yesem yaradi evlenince msllh
mammaaa33 Eshsgjakkizimz ben de bebişle teselli buluyorum 🥲😂 bazen yine de kendimi çokkk kötü hissettiriyor ama
Kubra_kocbug mammaaa33 36 haftalık oldum 23 kilo aldım doktorum benim ve bebegimin cok hızlı kilo aldıgını söylüyor bakalım doğuma kadar kaç kilo olcam