ToT Mrnasln Hayır hiç spor yapmadım zaten sezaryenli olduğum için rahat hareket edemiyordum bile. Ama büyük kısmı ödem olduğu için bol su tüketimiyle attığımı düşünüyorum. Bir de gerçekten emzirirken veriliyor kilo. :) Tabii bir de doğumda bebek, su, plasenta da çıktığı için ciddi bir kilo kaybı oluyor.
Oozzee mammaaa33 hiç üzülme, gidiyor kilolar. Ben 2 gebeliğimde de 16-17 kilo civarı aldım, 80’le girmişimdir herhalde doğumlarıma, 1 sene içinde eski halime döndüm. Şimdi 3.ye gebeyim, bu da öyle olur. Doğumdan sonra azıcık dikkat etsen yeter👍🏻
Nlfr123 mammaaa33 evet vardı ödem bide süt emzirdım ondan korkma kılo dedıgını verrısın bebeısını kucagona alınca kılo mılo gelmıyor aklına ben sımdı 88 ıle 2ncyi hamıleyım nasıl kılo almıcam asıl ben korkuyorum 😂
Tugba6336 mammaaa33 ilk gebeliğim de 58 ile gebe kaldım. 20 haftaya kadar hiç kilo almadım. 20 den sonra aldım doğuma 78 ile girdim
DisiArslan mammaaa33 ya hiç sorma canım . Benim daha 3 ay var doğuma inşallah. Ama 12 kilo aldım 6 ayda 12 kilo. Doktor her ay bir kilo demişti ilk başlarda ama ben her ay 2 kilo almışım ve son ayı tahmin bile edemiyorum. Yani hamileliğin sonunda toplam 30 kilo alanı da duydum 15 kilo alanı da biliyorum bende takıyorum bu kiloyu kafama ama takmamak gerek önemli olan bebeğin sağlıklı olması . Arkadaşım oğluna hamileyken 35 kilo almış doğumdan sonra 18 kilo fazlam vardı diyetisyene gitmiş hemde emzirme döneminde öyle emzirirken tatlı şekerli yemeden de sütüm fazla idi ve 7 ayda kendi kiloma gelmiştim dedi. Yani hiç olmadı diyetisyene gideriz bizde doğumdan sonra
mervehamiatalay mammaaa33 hemen sonra 7 kilo falan gitti sonrasını 6 ay içinde verdim yürüyüş yaptım bol su tükettim hamile kalmadan önceki kılından daha da aşağı düştüm 51 kiloyu gördüm 🙂
zeeynepp19 mammaaa33 bol su içtim tek tavsiyem bu olabilir günde 3-4 litre su içiyorum açta kalmıyorum her öğün yemeğimi de yedim ekmeği biraz azalttım ama tamamen kesmedim hafif göbeğim kaldı korse kullanmadım iki gün taktım dikişimi sulandırdı o yüzden takmadım bir daha ama dediğim gibi tek tavsiyem suyu yanınızdan ayırmayın
mammaaa33 zeeynepp19 normal doğum mı yaptınız korse için soruyorum dikişi sulandırdı demişsiniz ya ☺️ Darısı başıma ve diğer tüm isteyenlere 😅😅
ToT mammaaa33 Normalden daha iştahlıyım şu an ve evet gün içinde bir anda kan şekerim düşer gibi oluyor atıştırma isteği geliyor. Ama genel olarak çok abartmazsanız illa ki her gün birkaç gram gidiyor. :)
ToT Aysenselvi Bol su tükettim, çok fazla ödemim vardı. Her gün 1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı şeker ilavesiz pekmez katıp içtim bir de.
ToT Aleeyy Bol su tükettim, çok fazla ödemim vardı. Her gün 1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı şeker ilavesiz pekmez katıp içtim bir de.
ToT ayse_yldz Bol su tükettim, çok fazla ödemim vardı. Her gün 1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı şeker ilavesiz pekmez katıp içtim bir de.