Aynurtguleryuz Kızlar iyi akşamlar.Zeynep Kamil hastanesi detaylı ultrasyon yapiyormu?bilgisi olan varmı?
gulcanaraz Aynurtguleryuz yapıyor ama canım randevu almak çok zor ben alamadım özelde yaptırmak zorunda kaldım
cileklicookie Aynurtguleryuz bende oraya yaptirmak istiyorum ama orada hic takibim yok sadece perinatoliji icin randevu alsam bakarlarmi acaba diye merak icindeyim randevu bir tek orada bos gözüküyor hep çünkü
zehracalisgan Aynurtguleryuz yapılıyor ben zeynep kamil perinatoloji lütfiye hanimdan takipliyim cokta memnunum
Aynurtguleryuz gulcanaraz ben devlet hastanesinden randevu almıstım.yapmiyoruz dedi.zeynep kamilden randevu buldum aldim.gitmeden sorayim dedim yapmiyorsa orada boşuna gitmeyim
gulcanaraz Aynurtguleryuz İstanbul saygı Hastanesi’nde yaptırdım 650 TL fakat acibademi aradım bana 2278tl demişti
cileklicookie Aynurtguleryuz takipsizlere bakmiyoe cogu hastane bende o yuzden arada kaldim aradim bilgide vermiyorlar ne yazik ki valla nolcak bilmiyorum artik
Aynurtguleryuz gulcanaraz mhrsden baktım şansıma vardı aldım hemen.amma inşallah gidince başka birşey cıkmaz.🤔
gulcanaraz Aynurtguleryuz kalbini temiz tut inşallah bir şey çıkmaz Allah’ın izni ile bize de haber bari seninle beraber güzel habere sevinelim
Aynurtguleryuz zehracalisgan siz perinatolojiyemi randevu aldiniz yoksa normal randevumu aldiniz? Birde benim orda hic takibim yok.alirlarmi?
zehracalisgan Aynurtguleryuz benim durumum perinatlıktı siz gebe poliklinigine de randevu alabilirsiniz ben perinatoloji için önce kdın doguma gittim