Ruveyda_baskapan Ya 25 hafta olucam bu gece , bebeğimin hareketini resmen vajinamda hissediyorum, evladım diyorum yukarı doğru kıpraşsana, sanki duyuyor gibi bir daha tekmeliyor 😂 bu hareketler ne zaman yukarı çıkar???
Ayselrn Ruveyda_baskapan 31. Haftaya geldik şükür keyfi nerde isterse orda vuruyo bi aşağıda bi yukarıda 😂
Gamzess1 Ruveyda_baskapan 25. Haftamda bende öyle hissediyordum 26dan sonra daha öyle hissetmedim bu haftalarda çok fazla hareket pozisyon değiştiriyolarmış yarın bile geçebilir yani
rkyycbnn Ruveyda_baskapan bizde yarın 22 olacaz bende aynı öyle oluyo sanki oraya dogru tekmeler atıyo sanki her an cıkacak gibi 😂😂
Soncul Ruveyda_baskapan ben 30 dayım hala aşağıya baskı yapıyor kız oldugu içinmiş erkekler dönermiş sürekli
aslhankrhan94 Ruveyda_baskapan O haftalarda benimde öyleydi. 31.haftamdayım yeni yeni yukarılarda hissetmeye başladım çok şükür 🤭
htccsknr Ruveyda_baskapan yukarı vurunca da nefesini kesiyor insanın aşağı daha iyi en azından rahat nefes alıyorsun boşver 😂😂😂