GamzeDurmus 092022anne 29+2de gittim 1418 dedi ☺️ 27+4 galiba hatırlamıyorum tam olarak o zaman da 980 demişti 🥳
Hatice_gzr2505 092022anne ben 25. Haftamda 1037 gramdı şuan 29. Haftama girdim bakalım pazartesi randevum var kaç kilo olduk merak ediyorum bende 🙏🥰saglıkla gelsinler inşallah
Zeyneprh Benim 833 gram çok az sizinkilere göre hergün ağlıyorum bişey olur mu yardım edin lütfen bunun bi açıklaması var mı neden gelişmemiş çok stres içindeyim o yüzden mi acaba
SeymaYC Zeyneprh benim de 27+0 da 812 gram geldi dinlencekmisim surekli sola yatcakmisim üzülme strese girme bebisin de girer sonra iyi düşün dün burada 27+4 gününe ait açıklamada 850 gram da olabilir 1000i de geçebilir endişelenmeyin yaziyordu
Oznrusk Zeyneprh şuan bebeğin kilo durumu nasıl acaba benimde bu haftalarda böyle merak ettim alıyor mu sonra
Bet7408 BoNCuK043 maşallah ☺️ İnşallah bebeişlerimiz sağlıklı ve kilosunda doğanlar çok kilodan korkuyorum
Oznrusk SeymaYC şuan bebeğin kilo durumu nasıl acaba benimde bu haftalarda böyle merak ettim alıyor mu sonra
BoNCuK043 Bet7408 insallah canım ben sezeryan olacağım için korkmuyorum ama bebeğin bir hafta önden gittiğini söyledi doktorum bununda şekerden kaynaklanabileceğini söyledi kan verdim 3 aylık şeker geçmişine bakacaklar inşallah güzel sonuçlar gelir
SeymaYC Oznrusk sormayın ya bugün gittim 33+0 1530 gram 41 cm:/ ilk 10 günlük raporumda 300 Gr almıştı nasil sevinmiştim şimdi o kadar alamıyor :// herseyi de yiyorum kendim de kilo alıyorum. Sağ salim kucagimiza alırız hepimiz inşallah sizin nasıl?