Peperonni Mouradi Hahahaha evet bende öyle yapıyorum 10 kilo aldım bu süreçte belki artmıştır yine. Sağlık ocağı gebesi maç 12-13 kilo dedi bende şey dedim bebeğin suyu ve kilosunu sayıyor muyuz 😂😂😂😂😂😂
Mouradi Peperonni Ya kuzum sen kilo almadınki bebişe ait onların hepsi o kadar şey varr ohoo alsan alsan 1,2 kg almışsındır 😅😅 dr ne dedi kilona ? Ay senin o dr öyle ki inanmıyorum bi şey söylesin 😂😂😅
Peperonni Mouradi Daha gitmedim doktora pazartesi inşallah bakalım ne diyecek. Ama benı her gördüğünde son zamanlarda bol hol yürüyüş diyordu 😂😅
Sehergok 29 haftalık hamileyim benimde sağ karın bölgemde ağrı var resmen dönerken yatarken nefesimi kesiyor 5 gün sonra kontrolum var o yüzden bugün bu ağrıyı çekiyorum inşallah geçer ilk hamileligim .
Mouradi Peperonni Yaa 😂😂 Gittim dr a canım sordum dedi aslında normal değil öyle ağrının olması. İdrar kültürü verdim bi sorun çıkmadı rahim uzunluğuda gayet iyi Şükür bunlara bağlıda ağrı değil yani. Sebepsiz gibi bi ağrı sadece magnezyumun mg artırdı bakalım geçer mi böyle
Peperonni Mouradi Magnezyum kullanmıyorum ben belki ondandır. Hamile kadınların kemikleri yerinden oynarmış ondan mı acaba
Mouradi Peperonni Bana sordu dr kullanıyormusun dedim evet ama iyi degil dedim mg az 😄 başkasını verdi daha önce kullandığımı. onu kullanıcam o iyi geliyor, sende gidince iste canım magnezyumu tüm ağrılar için iyi geliyor
Mouradi Peperonni Ah rahatladıkk kuzum 😅😅🥰 İnanıyormusun son 2 gündü ağrım yok derecede geçti Şükür neden acaba 😂
Peperonni Mouradi Ne güzel magnezyumdandır belki de bana vermedi magnezyum bende bişey demedim. Kum döküyormuşum :( ilaç verdi geçer inşallah
Mouradi Peperonni İsteseydin keşke kuzum magnezyum diğer ağrılar içinde çok iyi bacak krampları vs gibi sende yaşıyorsun umarım bu tarz ağrıları. Aa kuzum ağrın oluyor dimi kum dökmene bağlı ? Geçmiş olsun canım ilaçla geçer ve bol su içiyorsan daha iyi