Başına gelen var mı? Kasığımda ve vajinamda ağrı ve baskı vardı. Özellikle idrara sık çıkıyordum ve yaptıktan sonra ağrım daha da artıyor belime vuruyor du. Dedim enfeksiyon var herhalde kontrolüme 1 hafta daha vardı ama beklemiyim gidiyim doktora da ilaç yazdırayım enfeksiyon varsa diye. Ve hiç beklemediğim bir görüntüyle karşılaştım. Bebeğim başını kanala dayamış ve doktorum direk 1 hafta yatacaksın sadece tuvalete gitmeye kalkacaksın dedi. Şok yaşadım çok korktum hala daha korkuyorum ilk gebeliğim benim. Bebeğim hep bir hafta önde gidiyor bu zamana kadar sorunsuz ilerliyorduk çok şaşırdım ve tabiki bu durumdan kendimi suçluyorum. Sizede tavsiyem her şey yolunda iyi gidiyor diyerekten işe güce kaptırmayın kendinizi benim gibi. Haftada bir temizliğimi yapıyordum ve kahvaltıda başlar akşam bitirdim. Kimseden yardım istemedim kendi annemden de bu konuda da hata ettim. Sürekli ben yapıcam yaparım iyiyim diye diye bebeğim doğum kanalına kadar gelmiş. Tek temennim açılmam yok ve erken fark edilmesi. Çok kızgınım kendime buraya da yazmak istedim fikirlerinizi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.