Sinemekee Kızlar Trendyoldan erken gebelik testi siparişi vericem en iyisi hangisi önerileriniz neler
Eldgrn Minikanne123 ben tavsiye etmiyorum o. Markadan söylüyorum normalde 2 ay önce 4 tane silik çizgi çıkınca hamile zannetmiştim kendimi maglesef değilmişim kan da öğrendim ondan pek önermiyorum
Minikanne123 Sinemekee Eldgrn Öyle mi aldığım pembe bi kutuydu belki yanlış bakmış olabilirim eczaneden almıştım araştırıp ama onu kullandım diye hatırlıyorum.
Sinemekee Minikanne123 bende geçen ay öyle yanıldım umutlanıp üzülmek istemiyorum ama bazen olabiliyor böyle şeyker
Eldgrn Minikanne123 canım tabi herkeste aynısı olacak diye bişey yok bende 2 yıldır ondan aliyodum hep negatifti ilk defa başıma geldi dedim onca yıl doğru gösteren bu seferde doğru gösterir değilmiş ama tabi artık kullanmıyorum orası ayrı
Merve0214 Bende bugün o markanın gazabına uğradım kızlar idrarı koyar koymaz net iki çizgi çıktı ama kanda negatif çıktı bencede almayin
Sinemekee Çok kararsızım adetime 6 gün kaldı hafta sonu girdi araya zaten o gelene kadar sanırım vakitte gelmiş olur 😢🤭