gizemrdpl Kızlar 22.haftadayız hareketlerini hissetmiyorum gerçi arada bir tekme tarzı birşey oluyor ama bebeğin hareketi mi bilmiyorum anlayamıyorum siLer nasıl anladınız ve kaçıncı haftadaydınız?
Gamzeeeelim gizemrdpl canım bende 22 haftalığım çok şiddetli bı bereket hissetmiyorum kalp atışını hissediyorum pıt pıt 🤗🤗🌼
benimmdunyamm gizemrdpl ben 15 den beri hissediyordum 18 de falan daha iyi anladım 22 23 de çok hareketliydi
Fatma0090 gizemrdpl nasıl desem sana böyle kelebek carpmış gibi hafif hissedebilirsin genelde uzandıgında hissetmen lazım ☺️ 23 de bıraz daha artar
gizemrdpl Gamzeeeelim nasıl bir his merak ediyorum hissediyor da olabilirim ama anlayamıyorum canım 🙃
gizemrdpl benimmdunyamm nasıl bir his peki bağırsak hareketi gibi mi yoksa daha mı değişik bir türlü anlayamıyorum
Beybiannesi gizemrdpl 20 haftada 1 2 gün seyirme gibi hissettim ondan sonra normal hissettim hep şimdide 24 hafta 4 günlük 2 gündür dıştanda belli oluyor 🥰
berfin_21 gizemrdpl 17 haftalığım bu iki gündür maşallah hareketleri sıklaştı geçen haftadan beridir hissediyorum çok şükür bu arada 2. Gebeliğim
Ocean-blue Bende çok geç hissettim bir türlü anlamadım bağırsak hareketi mi bebekmi vs. Şimdi 27 haftalık 2 3 haftadır baya hissediyorum acele etme.