FatmaNur_27 Hayalimdin 32+5 deyim rahmime baskı hissediyorum sanki çıkmaya calisiyomus gibi sizde öyle bişey oldumu acaba
Tubilokko Hayalimdin merhaba bende 34 cu haftadayım ıkı gunden berı catı agrısı var ve kasık agrım var sızdede varmı
Anaadayi Hayalimdin çok sert hissediyorum tekmesini mide yanması çabuk yoruluyorum WC ihtiyacı sürekli
Cnrmom Hayalimdin 31 haftalığız bizde kasıklarda ağrı vajinada baskı 😔 yürürken karnım çok sertleşiyor bugünde vajinamda batma hissettim çıkmak istiyomuş gibi 2. Hamileliğim ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım. Bakalım haftaya muaynemiz var k zaman göreceğiz ☺️
Merve_tna FatmaNur_27 bunu bende yaşıyorum aşağı inmeye başladıkça oluyormuş bugün doktora sordum bende ☺️
Fadimeckrr 35+4 uz aşırı mide eksimem var , gece uyutmuyor 2 gündür soda içince geçiyor ama 😶 hareketlerim artik çok yavaşladı, ağırlastim baya 😎 çok şükür başka sıkıntı yok
FatmaNur_27 Merve_tna bende daha dün gittim bişey yoktu bu gün olmaya başladı az az endiseleniyodum sağolun😊
Aysezngn Bende 33+5 bugün kontrolüm vardı nst felan normal çıktı baskı bendede oluyor rahim de hissediyorum ama iş yapayım hemen belim tutuluyor vücudum baya baya kırılgan çıt kırıldı oldum ve bu aralar aşırı midem yanıyor bulanıyor böyle geçiyor