FatmaAzra_ Kizlar bi kac gündür vucudumun bazi yerlerinde kaşıntı oluyodu sivri sinek isirdi saniyordum ama bugun kolumda boydan benek benek oldu sebebi hakkinda fikri olan var mii ya da bunu yasayann
AyeglGzkaraKarabulut FatmaAzra_ ilk hamile kaldığımda oldu sağlık ocağına gittim alerji dedi kalınmayı durduran bir losyon verdi sadece geri kendiliğinden geçti ama bazılarında karaciğer enzimi tetikliyormuş bir dr görün istersen
elifiii FatmaAzra_ gecmis olsun kacinci haftadasiniz? Kolestaz riskine karsi dr a gidip tahlil verebilirsiniz. Terleyen bolgelerde varsa isilik olabilir.
YsmnNuh FatmaAzra_ hiç bir bilgim yok daha önce de başıma hiç gelmedi ama yazayım ki post üstte kalsın 😊
ikramuratyanik FatmaAzra_ Benimde başıma geldi 🙋♀️ Zaten bilinen bi alerjim vardı hamileligimle beraber iyice coştu ama benim allerji ilaclarim gebelikte kullanilmayacak kadar agir 😒 o yuzden suanlik bisey yapmadi doktorum 🙄
FatmaAzra_ elifiii 15+3 ya ben sivri isiriyor sandim bi iki tane vardi bgun sol kolun da full ama baska yerlerde yok
AyeglGzkaraKarabulut ikramuratyanik ne ilacı kullanıyodunuz bende desmont kullanıyordum astım alerjik var bende belkş ben hamşle kaldığımda bıraktım diye kabardım şimdi de son aydayım astım alerjik olduğum için gögüs hastalıkları alerset yazdı ama kullanmıyprum mevsim geçişi kullanmazsan atak olur doğuma yakın sana zor olur dedi ama bilemedim 🤔
ikramuratyanik AyeglGzkaraKarabulut Benimde astımım var ama kronik bendeki. Besin allerjim var bir cok gıdayı tuketemiyorum bende Allerset ve 3 ilac daha kullaniyordum ancak hamile kalinca biraktim sanirim suan tek yolum allerji yapan besinleri yememek 🙄
AyeglGzkaraKarabulut ikramuratyanik rabbim yardımcın olsun bana gögüs hastalıkları alerseti yazdı ğç aylıkken atak geçridim nefesim kesildi sanırım zeytin çiçeği polenine aşırı derecede reaksiyon gösteriyor bünyem teste çıkmıyor ayrıyetden test yaptırmam gerek ama onada tıp fakülteleri bakıyor mevsim geçişi olduğuniçin korkuyorum yşne atak geçirirm diye fısfısı düzenli kullanıyorum ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
elifiii FatmaAzra_ alerji, yediginiz herhangi birsey olabilir. Yikayip hafif nemli tutun, 1-2 gun gecmez veya artarsa dr a gidin. Hamilelik hastalik degil ama vucudun tepkileri her hamilede kisiden kisiye bebekten bebege farklilik gosteriyor.
1850 FatmaAzra_ doktora göründünüz mü ne dedı şuanda bende aynı sıkıntıları yaşıyorum. Yarın ciddiyete gidicem ama merak ettım panik yaptım